Widok

Łazienka w mieszkaniu deweloperskim

Szukam kogoś , kto podejmie się wykafelkowania łazienki, zamontowania wanny , zlewu i zestawu podtynkowego. Łazienka ma 4,8 m i jest w stanie deweloperskim. Chcę też wiedzieć orientacyjnie ile to będzie kosztować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o kontakt na email r.emonty@o2.pl lub 503353435
Orientacyjnie 2000-2500 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam, proszę podesłać plany mieszkania i dokładny zakres prac do wykonania na maila
biuro@goldremremontygdansk.pl - wykonamy wstępną wycenę. Oczywiście najlepiej jest spotkać się osobiście na miejscu w mieszkaniu - wówczas można wykonać precyzyjny kosztorys. Pomiar i wycena jest usługą bezpłatną.
Nasze prace można zobaczyć na stronie http://www.goldremremontygdansk.pl oraz https://www.facebook.com/pages/Goldrem-Us%C5%82ugi-Remontowo-Wyko%C5%84czeniowe-Precyzyjne-Ci%C4%99cie-P%C5%82ytek/157728157622315?ref=hl

Zapraszam do kontaktu
Pozdrawiam
Jacek Wojciechowski
731 750 765 lub 512 115 270
Witam. Świadczymy kompleksowe usługi remontowe i wykończeniowe. Wykonujemy wszelkie prace związane z wykańczaniem i remontowaniem mieszkań prywatnych, domów oraz lokali usługowych. Oferujemy atrakcyjne ceny, krótkie terminy realizacji i wysoki standard wykończenia. Wszystkie usługi objęte są 24 miesięczną gwarancją. Podpisujemy umowę przed rozpoczęciem prac.
Proszę o kontakt w celu omówienia szczegółów.
694 585 431 Piotr Cieślak
pmc.remontyiwykonczenia@gmail.com

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Przeprowadzki (9 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

do góry