Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Byłam z mężem w sobotę. Nastawiliśmy się (skoro taka polecana restauracja) na...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2016

Bardzo super miejsce! wątek zamknięty Oczywiście ze polecam innym z całego serca, kawałek Francji w Gdyni na ulicy...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2015

swietne miejsce polecam, malo takich w Gdyni niestety wątek zamknięty chlebek pycha, sniadanko rowniez, ciasta, ciasteczka bdb, polecam, negatywne...
~kasia
-

dodano: 17 lipca 2015

Będzie bura wątek zamknięty Do tej pory było cudnie. Byłam zachwycona. Ale ostatnio wydarza się tam to,...
~Violetta
1

dodano: 9 października 2014

Francusko w polskim wydaniu wątek zamknięty Francuskie wypieki w polskim, i to jeszcze na dość słabym poziomie, wydaniu....
~martu
1

dodano: 22 października 2014

Niesmacznie oraz drogo wątek zamknięty Na początku wszystko się pięknie prezentuje, do momentu otrzymania jedzenia....
~marta
1

dodano: 16 lutego 2015

Miło i spokojnie wątek zamknięty Świetne miejsce i odrobina Francji w Gdyni. Polecam.
~Dana
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 czerwca 2014

Pa - opinia wątek zamknięty Smacznie i wyjątkowo
~Pa
-

dodano: 22 czerwca 2014

Ostatnio moje ULUBIONE miejsce w Gdyni wątek zamknięty Uroczy szef, przepyszne wypieki, niesamowita atmosfera. Szczególnie polecam...
~L.
-

dodano: 4 czerwca 2014

Fenomenalne miejsce wątek zamknięty Urocze miejsce, w którym od progu wita nas przemiły właściciel , uśmiechnięty...
~beata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2014

Godne polecenia;) wątek zamknięty Pyszne ciastka i desery, eklerki niebo w gębie jak również jeżyki. Bardzo...
~Magda
-

dodano: 16 kwietnia 2014

Cudowne miejsce:) wątek zamknięty Pyszne bagietki :) byłam raz i ciszę się na jutro :)
~Ania
-

dodano: 11 kwietnia 2014

Cudowna miejsce wątek zamknięty Urocze bistro z pyszna kawa, boskimi deserami i cudownymi chlebami.
~Majka
-

dodano: 5 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry