Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szkoła OK wątek zamknięty Mozna nauczyć się mówić po angielsku - to jest toi!
~Jacek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobrze zorganizowana szkoła dla młodzieży i dorosłych. Jestem...
~Sandra
-

dodano: 9 czerwca 2014

Szkoła jest bardzo pozytywna wątek zamknięty uczę się w tej szkole prawie pół roku, atmosfera zawsze jest przyjazna i...
~Miki
-

dodano: 24 maja 2014

Ania - opinia wątek zamknięty Szukałam dobrej szkoły, w dobrej cenie, która odświeży mój język rosyjski,...
~Ania
-

dodano: 13 maja 2014

Anna - opinia wątek zamknięty Zajęcia w Leader School są na bardzo dobrym poziomie, lektorzy mili, chętnie...
~Anna
-

dodano: 12 maja 2014

Szybko, miło i skutecznie wątek zamknięty Zapisałam się do szkoły, bo poleciła mi ją koleżanka. Potrzebowałam szybko i...
~Uczennica
-

dodano: 25 kwietnia 2014

Obecnie? Żenada wątek zamknięty Na początku kursu lektorzy byli dobrzy lektorzy którzy podchodzili do pracy z...
~Były uczeń/uczennica
1

dodano: 11 kwietnia 2014

Ocena wątek zamknięty Gorąco polecam tę szkołę językową chętnym do nauki języka. Ja będąc uczniem,...
~W Plichta
-

dodano: 17 lutego 2014

super wątek zamknięty też chodziłam i polecam! będe ponownie kontynuować w tym roku :)
~ola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 września 2012

Niemiecki Metodą Bezpośrednią :))) wątek zamknięty Na kurs języka niemieckiego uczęszczam już 2 rok i Polecam :))) Atrakcyjne...
~agula
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 lutego 2012

Skuteczny sposób na naukę języka obcego wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z kursu:). Świetnie przygotowani lektorzy, przyjazna...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 lutego 2011

Polecam wątek zamknięty W reszcie znalazłam szkołę dla siebie! Kurs BLS-doskonała metoda, zero...
~zadowolona
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 października 2010

polecam wątek zamknięty ucze sie jezyków już sporo lat i widzialam kilka szkół. Ta wyróżnia się...
~K.
-

dodano: 9 kwietnia 2010

Szkoła posiada jeden minus: wątek zamknięty cena jest zbyt niska do jakości świadczonych usług. Uczyłem sie przez...
~Lukas
-

dodano: 18 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

14

wątków

do góry