Widok
Lech Marciszyn-anioł nie lekarz
Polecam wszystkim, którzy szukają świetnego fachowca a przy tym niesamowicie sympatycznego lekarza do dokonania różnych "odwiertów" w waszych ząbkach:) Cały personel sprawia, że wizyta mija szybko i przyjemnie niezależnie od tego jakie wiertła byłyby w użyciu:) Panicznie bałam się dentysty i to juz tylko czas przeszły, bo znalazłam w końcu lekarza któremu w pełnym zaufaniu powierzam stan swojego uzębienia:)
Moja ocena
Poldent
kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
W 100% popieram.
6 godzin spędzonych na fotelu plus paniczny strach przed bólem powinny nastrajać mnie negatywnie, ale nie dość, ze udało uratować się zęba to jeszcze pozostały same pozytywne wrażenia - pełnego profesjonalizmu, mega dobrze wyposażonych gabinetów, dobrych materiałów i pozytywnego nastawienia p. doktora. Do tego dobra cena, w 3mieście zapłaciłbym dużo więcej. Polecam !!!
6 godzin spędzonych na fotelu plus paniczny strach przed bólem powinny nastrajać mnie negatywnie, ale nie dość, ze udało uratować się zęba to jeszcze pozostały same pozytywne wrażenia - pełnego profesjonalizmu, mega dobrze wyposażonych gabinetów, dobrych materiałów i pozytywnego nastawienia p. doktora. Do tego dobra cena, w 3mieście zapłaciłbym dużo więcej. Polecam !!!