Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
~Серг
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2017

Beata Glodkowska - opinia wątek zamknięty Rzetelna obsługa, bardzo dobra znajomosc prawa w tej dziedzinie,wysoka...
~Beata Glodkowska
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 czerwca 2013

Bez zarzutu wątek zamknięty Dzięki pani Barbarze udało mi się uzyskać najpierw kartę czasowego pobytu na...
~zadowolony
-

dodano: 29 maja 2013

Appreciate Help of LegalStay wątek zamknięty I had a very complicated issue with regard to my Karta Pobytu having my...
~Jennet Arshimova
-

dodano: 23 lutego 2013

Adam Załucki - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa. Duża wiedza i doświadczenie....
~Adam Załucki
-

dodano: 12 lutego 2013

Jestem bardzo wdzieczny wątek zamknięty Bardzo dobry specjalista, szybko pomógł wypełnić wszystkie dokumenty i...
~Taras Tymtsias
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 marca 2011

krótko, zwięźle i na temat wątek zamknięty Zależało mi na zalegalizowaniu pobytu mojej partnerki na terenie RP. Firma...
~Juliusz
-

dodano: 7 grudnia 2010

Sprawy Urzedowe wątek zamknięty Witam, Chcialbym bardzo polecic Legal Stay jako bardza dobra firme dla...
~Anton
-

dodano: 1 grudnia 2010

I couldn't have done it without legal stay! wątek zamknięty On coming to Poland, I decided that i would like to extend my stay to get to...
~Andrew Deschepper
-

dodano: 19 listopada 2010

Razreshenije na prozhiwanije wątek zamknięty Procedura poluchenia Razreshenia na prozivanie v Polshe dovolno slozna i...
~S.
-

dodano: 2 lipca 2010

Dritan - opinia wątek zamknięty Skorzystalem z uslug LegalStay ostatnio, i jestem bardzo zadwolony ze...
~Dritan
-

dodano: 30 czerwca 2010

Residency Card Procedure!! wątek zamknięty I just wanted to take the time to thank Ms. Nowacka for the great help and...
~Adriana A.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 maja 2010

Recomend! wątek zamknięty Legal Stay helped me with my residency card procedure. The knowledge of Ms....
~Juan
-

dodano: 6 maja 2010

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Witam! Korzystałam z usług Legal Stay i jestem bardzo zadowolona. Miła i...
~Agnieszka
-

dodano: 12 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry