Widok
O nie... Najgorszy lekarz do jakiego kiedykolwiek trafiłam. Upokorzyła mnie jak żaden ginekolog nigdy wcześniej.
Trafilam do szpitala z krwawieniem, więc gdy pani dr kazała sie polozyc na fotelu, to calosc zaczela wyciekac, w tym czasie wchodzi jakas babka a Pani dr mowi: ok ok wchodz (ja z rozłożonymi nogami, zakrwawiona) po badaniu mówi ok moze pani wstac, jak poprosiłam o papier to z łaską mi podala (wzdychając przy tym głośno) i wrocila do plotek z kolezanka, gdzie idac po swoje rzeczy musialam sie przeciskac miedzy nimi (rozebrana od polowy w dol). Najgorsze badanie w zyciu! Chociaz sama jej postawa dosc przyjemna ale wizyty nie zapomne chyba nigdy...
Trafilam do szpitala z krwawieniem, więc gdy pani dr kazała sie polozyc na fotelu, to calosc zaczela wyciekac, w tym czasie wchodzi jakas babka a Pani dr mowi: ok ok wchodz (ja z rozłożonymi nogami, zakrwawiona) po badaniu mówi ok moze pani wstac, jak poprosiłam o papier to z łaską mi podala (wzdychając przy tym głośno) i wrocila do plotek z kolezanka, gdzie idac po swoje rzeczy musialam sie przeciskac miedzy nimi (rozebrana od polowy w dol). Najgorsze badanie w zyciu! Chociaz sama jej postawa dosc przyjemna ale wizyty nie zapomne chyba nigdy...
Nie mowie, ze ona jest zla, bo po jednym spotkaniu nie mozna wyrazic opinii na 100% ale jakos widocznie zle trafilam... I nie twierdze, ze jest zlym diagnosta (lekarka ktora tego dnia robila mi usg nawet nie umiala wlaczyc sprzetu wiec przebila wszystkich) ale moje wspomnienie z Pania doktor jest przykre. Moze bede miala okazje zmienic zdanie :)
To jest skandal aby w czasie badania pacjentki do gabinetu wchodził ktokolwiek, chamstwo i buractwo personelu medycznego jest przeogromne, zero poszanowania ludzkiej godności.
Kiedyś w czasie badania u lekarza ogólnego, do pokoju weszła pielęgniarka z kartą, bez pukania, bezczelnie zostawiła uchylone drzwi, wydarłam się na nią porządnie, a lekarka do mnie żebym się uspokoiła i że nie mam kultury.
Kiedyś w czasie badania u lekarza ogólnego, do pokoju weszła pielęgniarka z kartą, bez pukania, bezczelnie zostawiła uchylone drzwi, wydarłam się na nią porządnie, a lekarka do mnie żebym się uspokoiła i że nie mam kultury.
Trafiłam do dr Przyłudzkiej, bo moja ginekolog byla na urlopie. Na wizyte przyszlam z mezem. Podczas badania usg plodu kazala mu stac w kacie, nie zaprosila zeby zobaczyl obraz na ekranie monitora. Na prosbe o wystawienie zwolnienia lekarskiego odmowila mi, twierdzac, ze 'ciaza to nie choroba'. Nie docierala do niej informacja, ze pracuje w trybie zmianowym (w tym rowniez noce) oraz warunkach zagrożenia biologicznego związanego z ryzykiem zarażenia się: wirusem zapalenia wątroby typu B, C, HIV. Ponadto kazala mi brac ponad 1000j.m. wit.D, gdzie na ulotce jest informacja, ze powyzej 500j.m. moze powstac zagrozenie dla rozwoju dziecka. Jedyne, co moge powiedziec pozytywnego na jej temat, to fakt, ze usg zrobila bez problemu. Jednak mimo to i tak niestety nie polecam jako ginekologa do prowadzenia ciazy.
Ja wit.D w cąży mam 2000j.m przepisaną przez endokrynologa i na tej podstawie na pewno pani dr, nie jest nieodpowiedzialna. Wszyscy mamy niedobór tej witaminy i 2000 z powodzeniem można brać. Przed ciążą brałam 4000j.m i jakoś słabo się uzupełnia.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Pani doktor nie ma już zeza i wygląda pięknie :) jest bardzo dobrym specjalistą , odebrała dwójkę moich dzieci i na cztery porody stwierdzam uczciwie że te były najlepsze. Spokojna, konkretna , nie pozwala na panikę (wlazałabym jej na głowę) jest perfekcjonistką. A poza tym delikatna w badaniu. Polecam
Czy któraś z was ma może jakieś świeże informacje na temat doktor Pauliny Przyłuckiej? Wydaje mi się, że zmieniła nazwisko na Pogońska.
Czy wystawia zwolnienia lekarskie w ciąży? Jestem do niej umówiona pod nieobecność mojego lekarza prowadzącego, w czasie wizyty będę w 30 tygodniu i martwię się, czy nie będzie problemu.
Z gory dzięki za wszystkie informacje.
Czy wystawia zwolnienia lekarskie w ciąży? Jestem do niej umówiona pod nieobecność mojego lekarza prowadzącego, w czasie wizyty będę w 30 tygodniu i martwię się, czy nie będzie problemu.
Z gory dzięki za wszystkie informacje.