Widok

Lekarze bez powołania

Niestety po 2 tygodniach leczenia (3 wizytach u różnych lekarz), stwierdzam, że zainteresowanie pacjentem jest znikome. Przy pierwszej wizycie kazano brać leki na przeziębienie, pomimo zgłoszenia problemu z paciorkowcami i anginowymi objawami, po tygodniu wysoka temperatura - stwierdzono tylko po rozmowie zapalenie zatok, na następny dzień nie mogłam ruszać szyją (bolały mnie węzły chłonne i uszy) kolejna wizyta i swierdzenie bólu od krzywego kręgoslupa. Jednak po prywatnej wizycie w innej placówce oraz badaniach, których w Eter Med nie mogłam się doprosić stwierdzono anginę i pojawiła się znowu problem na stawach. To nie jest pierwsza taka sytuacja. Mam nadzieję, że mój komentarz spowoduje jakąś zmianę, chodź na pewno jednego klienta już Państwo stracili. Zdecydowanie nie polecam lekarzy w tej placówce.
Moja ocena
obsługa: 3

jakość usług: 2

wyposażenie: 3

czas oczekiwania: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam opinię mojej poprzedniczki. Niejednokrotnie byłem świadkiem prywatnego przyjmowania pacjentów w godzinach pracy Poradni Kardiologicznej. Chorzy zarejestrowanie na określoną godzinę niejednokrotnie musieli czekać ok 2 godz. dodatkowo na przyjęcie,. Kiedyś zdarzyło się nawet , że będąc zarejestrowanym na godz 17 00 , opuściłem przychodnię ok. godz. 19,30. Byłem zmuszony czekać na przyjazd autobusu do centru Gdańska 45 min. stojąc na mrozie w towarzystwie nietrzeżwych chuliganów. Po odejściu ; mojej ; lekarki z przychodni przeniesiono mnie na stałe do innej, do której nie było chętnych , i tu spotkałem się z jeszcze gorszym całkowitym lekceważeniem chorych ludzi. Pani doktor nie była zainteresowana chorobą, coś bredziła i czekała z utęsknieniem na wyjście pacjenta. Zaznaczam, że jestem człowiekiem konkretnym i nie należę do ludzi męczących. Jestem zbulwersowany takim podejściem do ludzi wymagających pomocy lekarskiej i zastanawia mnie jedno kto takim konowałom dał dyplomy. Ich pomoc polega na zdzieraniu z ludzi ostatniego grosza na swoich prywatnych praktykach lekarskich. I powstaje pytanie : czy wogóle to są ludzie czy hieny żerujące na ludzkim cierpieniu i obdzierające człowieka z godności. Omijajcie tą placówkę z daleka jeśli wam życie miłe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry