Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
dr n. med. Beata Bobeł-Olchowik wątek zamknięty Pani doktor uważa, że ze zwykłym przeziębieniem nie powinno wogóle...
~Adam Czudowski
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 listopada 2017

Internista Eter-Med wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z wizyty, miły personel, brak kolejek. Przychodnia...
~Dawid Kopala
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 listopada 2016

Pierwsza wizyta wątek zamknięty Moja pierwsza wizyta w waszej placówce i zarazem u laryngologa. Trafiłam do...
~Joanna Markiewicz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 listopada 2016

Lekarz Kardiolog. wątek zamknięty Świetna placówka, lekarz Kardiolog pierwsza klasa! Rzeczowy, znający się na...
~Teresa Mateja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Wizyta u Laryngologa wątek zamknięty Laryngolog pierwsza klasa! Krótki termin, bardzo miły i fajny lekarz. Wizyta...
~Iwona Pająk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Najlepsza przychodnia w Gdańsku wątek zamknięty Według mnie najlepsza przychodnia w Gdańsku. Świetna młoda kadra, bardzo...
~Adrian Wodzień
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 listopada 2016

Eter, oddział na ulicy jaskółczej wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, bezproblemowy kontakt telefoniczny i umówienie wizyty....
~Nina Sajdak
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 listopada 2016

Niesprawiedliwe traktowanie małych pacjentów wątek zamknięty Lekarz bardzo dobry, dokładny i z podejściem do dzieci, natomiast baby w...
~Mama
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2015

eter med wątek zamknięty nie jestem zadowolona z obsługi w recepcji pani która nic nie udzieli i nie...
~karola
2

dodano: 9 sierpnia 2014

Ortopeda wątek zamknięty Parodia, wizyta prywatna do ortopedy (100zł) na konkretną godzinę, okazuje...
~amyszk
1

dodano: 19 sierpnia 2014

Lekarze bez powołania wątek zamknięty Niestety po 2 tygodniach leczenia (3 wizytach u różnych lekarz), stwierdzam,...
~Anazja
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry