Widok

Lekarze ze spitala na Zaspie

Czesc Dziewczyny, jestem nowa i raczej obserwuje forum niz zabieram glos, ale mam nadzieje ze jednak mi pomozecie :)
Zdecydowalam sie na porod w szpitalu na Zaspie, ale wczesniej chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej o lekarzach tam pracujacych. Mysle, ze dobrze byloby tez pochodzic na wizyty do jednego z nich, ale nie mam pojecia do kogo. Jezeli znacie kogos godnego polecenia, to bede wdzieczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o lekarzy na Zaspie to ze specjalistów, którzy są na porodówce to do wyboru macie dr Kowalski, dr Szeleziński, dr Sokołowska - Kowalski i Sokołowska bardzo interesują się swoimi pacjentami. Jagiełowicz - głównie izba przyjęć, Branicki - głównie ginekologia (też przychodzi do swoich pacjentek), Zalewski - patologia ciąży. dr Szemryk - młody bez specjalizacji. Pozostali wymieniani na forum pojawiają się na porodówce okazyjnie - 1-2x w miesiącu. Polecam dr Kowalski - często jest na porodówce i bardzo dobry. Specjaliści tylko nadzorują - główną rolę odgrywają młodzi rezydenci i stażyści, to oni w większości szyją, i dobrze. :-)
Życzę powodzenia, ogólnie super obsługa i wszyscy mili.
- Dobrze zorientowana pacjentka
przeczytałam co napisąłyście wyżej i nie widziałam nazwiska lekarza do którego ja chodze. Pracuje w szpitalu na zaspie i przyjmuje prywatnie w przychodni przyszpitalnej na burzyńskiego. dr. Grążewski Prowadzi mi ciąże i jest jak narazie ok. Poleciła mi go położna z zaspy.

dr szemryk - swietny gość miał akurat dyzur kiedy rodziłam synka - b. miło wspominam :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moją ciążę prowadził jagiełłowicz ale w przychodni nie w szpitalu żałuję bardzo że do niego chodziłam to że nie umiał podać płci to nic w porównaniu z tym że nie wykrył u mojego dziecka wady serca...

Dr. Szemryk najlepszy ma specjalizacje z chirurgii wiem bo robiL cesarke siostrze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam dr Szelezińskiego-prowadził moją ciążę, a cesarkę robił mi dr Grążawski - mistrzowska robota:) szew cienutki już praktycznie niewidoczny. Zero bóli po cc:) wszystko super:)
Witam,

czy może orientuje sie ktoś czy Szeleziński pracuje jeszcze na Zaspie ? Dziękuje za odp
Właśnie tez bede wdzieczna jak ktoś napisze jak jest z tym Szelezinskim.

Czy jesli sie chodzi do niego prywatnie to mozna liczyc na opieke w szpitalu?

Pozd
szeleziński jest typem dzentelmena.
Stad na wizytach pytaj to co chcesz wiedziec.

Gdy jestes w szpitalu na Zaspie, czuje sie,ze jest sie pod jego opieka.
Ale nie zadaj obecnosci nonstop.
dla mnie to fachowiec od zagrozozonych ciaz, nie straszy.
I jego przychodem poza szpitalnej pensji sa dochody TYLKO z wizyt prywatnych.
Moja ciaze prowadzil dr Szelezinski, do ktorego jezdzilam na wizyty prywatne (koszt 150 zl) co miesiac w czasie ciazy w 2009. Wzbudzal moje zaufanie, choc byl malomowny. Zlecal wszystkie badania na moj koszt, polecal wykupowanie recept w zaprzyjaznionej aptece. Ciaza przebiegla wzorcowo, ale nie polecam dra. Spotkalam sie z jego calkowita obojetnoscia, gdy spotkalismy sie w czasie jego obchodu juz po moim porodzie w szpitalu na Zaspie.
Ponadto w chwili gdy potrzebowalam jego pomocy, rady, nigdy nie odebral telefonu.
Porod odebral natomiast dr Szemryk, ktory akurat byl na dyzurze, ktory okazal sie osoba niezwykle sympatyczna i delikatna. Polecam.
Witam. Polecam dr Macieja Szemryka. Sympatyczny i otwarty. Stwarza przyjazną atmosfere podczas wizyty co buduje zaufanie i z chęcia wraca się ponownie na wizyty. Uważam, że dobry lekarz to skuteczny lekarz zwłaszcza w szczególnych przypadkach kiedy ciąża nie przebiega tak jak by się wymarzyło. Jest to lekarz godny polecenia. Jeżeli pacjent jest w porządku on da z siebie wszystko co może by pomóc. Lekarz z powołania, lubi to co robi i nie męczy go kontakt z ludźmi żeby się wypalić w tym co robi. Jak się lubi to co się robi to i jest się w tym specjalistą bo chce się rozwijać i iść do przodu z większym bagażem wiedzy i doświadczenia. Szanowne Panie nie obawiajcie się wizyty u dr Szemryka i badajcie się regularnie:)
dr Matkowski
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr Szemryk był miły podczas prowadzenia ciąży i do porodu. kiedy zaczęły się problemy podczas cesarki a potem komplikacje nagle przestał mnie poznawac na porodówce. nie polecam stanowczo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Kowalski
moja ciąże prowadził Kowalski, fantastyczny lekarz, chodziłam do niego na NFZ, wcześniej przyjął mnie na patologię i na drugi dzień miałam wywoływany poród, był tez przy porodzie, dzięki niemu mam cudownego zdrowego synka, on szybko rozpoznał chorobę w ciąży i podjął leczenie dzięki któremu uniknęłam leżenia kilka tygodni w szpitalu.
czy ktoś wie czy dr Szeleziński jeszcze przyjmuje na zaspie?
sierpień/wrzesień jeszcze pracował
ponawiam pytanie: czy szelezinski badz sokolowska pracuja jeszcze na oddziale w szpitalu?
Dr Sokolowska w 2013 pracowala, była moim lekarzem prowadzacym po porodzie i licze na to ze jak przyjdzie mi znow lezec na poloznictwie 2tyg to trafie pod jej opieke :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Sokolowska odeszla na emeryturę :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0