Widok

Lekarze ze spitala na Zaspie

Czesc Dziewczyny, jestem nowa i raczej obserwuje forum niz zabieram glos, ale mam nadzieje ze jednak mi pomozecie :)
Zdecydowalam sie na porod w szpitalu na Zaspie, ale wczesniej chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej o lekarzach tam pracujacych. Mysle, ze dobrze byloby tez pochodzic na wizyty do jednego z nich, ale nie mam pojecia do kogo. Jezeli znacie kogos godnego polecenia, to bede wdzieczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najmocniej prosze o weryfikacje, bo informacje dochodza do mnie rozbiezne
Szeleziński jeszcze a październiku pracował :)
krzysztof jagiełowicz przyjmuje wojska polskiego 24
JA chodzę do Dr Szemryka na Reformacką. Polecam do jako lekarza prowadzącego w 100 %. Zawsze można do niego zadzwonić, napisać smsa jest bardzo wyrozumiały i cierpliwy :)
O matko Boża. A ja do niego chodzę teraz....
Mam na myśli Szemryka... :)
ja chodzę do dr Jagiełłowicza w przychodni przyszpitalnej :)
podbije wątek, poszukuję lekarza z zaspy od trudnych ciąż (takich, gdzie mama jest obciążona przewlekłą chorobą, która ma duży wpływ na ciążę), lekarza, który będzie zaangażowany i obejmie opieką w trakcie ciąży jak i w szpitalu jak i po porodzie (pierwsze dziecko rodziłam na klinicznej, niestety dobrego słowa nie mogę na tamtejszy personel powiedzieć), dlatego drugą dzidzię chciałabym rodzic na zaspie. oczywiście chodzi także o prywatne wizyty. nie potrzebuję miłego, dowcipnego, dzentelmena, potrzebuję dobrego, kompetentnego specjalisty, odpowiedzialnego i z powołaniem.
Jak się rejestrowałam do dr Jagiełłowicza, i poszłam przed samą wizytą zakładać kartę to trafiłam na położną mojego Synka i Ona mi powiedziała że do lepszego lekarza nie mogłam trafić, że to super diagnosta, może małomówny i się nie uśmiecha, ale specjalista na najwyższym poziomie :) jak z ciążami o jakiej mówisz nie wiem, mówię tylko co mi znajoma położna powiedziała :)
Zaspę odradzam ze względu na opiekę położnych. Są po prostu wredne. W 2010 r tam rodziłam, miałam bardzo ciężki poród zakończony cc. Po tym kobieta powinna leżeć i nie podnosić głowy, bo może później cierpieć na po cesarkowy zespół popunkcyjny. To jest straszny ból głowy, straszny. Nie do wyobrażenia (tak wielki, ze nie możesz zajmować się dzieckiem). I te baby zostawiły mnie samą z dzieckiem i przez te 6 godzin raz tylko do mnie jedna przyszła, żeby położyć mi dziecko przy piersi. A jak poprosiłam o pomoc, to powiedziała, że czas już wziąć się za opiekę nad dzieckiem. Głupia pinda i tyle! ODRADZAM!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na Zaspie cc miałam rok temu i zupełnie się nie zgodze,że opieka zła, może 1 położna wredna,ale jak poprosisz to i tak ci pomoże, a jak dobrze trafisz, tzn.ze bedzie mało kobiet po cc to partner moze z Toba być na sali.
Mój mąż siedziła ze mna 6 godzin, w sali obok też mąż był pare godz,wiec naprawde polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
O mamusiu :). To partner może być z kobietą po cc??? To chyba sporo się zmieniło. Jestem w szoku. Rodziłam w 2010 roku, moje koleżanki też w podobnych latach i niestety mają podobne wspomnienia.
Tak wera bardzo bardzo duuuużo się zmnieniło
Pierwsze dziecko rodziłam w 2009 i naprawdę był dramat i nie do uwierzenia co położne potrafiły zrobić kobiecie
Drugie w 2012 poszłam do szpitala z nastawieniem, że nie dam się zgnoić jak za pierwszym razem i to ja wykazałam się wrednością na początek. Jakież było moje zdziwienie kiedy położne były naprawdę pomocne, niebyło problemu z wymianą prześcieradeł, wszystko wyjaśniały co robią z dzieckiem i dlaczego ( w 2009 zabrały mi mała tak porostu nic nie mówiąc i jeszcze miały ubaw że panikuję)
2015 niebo a ziemia z pomocą mi się niemal narzucały , jedynymi osobami rządzącą i wchodzącą jak do stodoły była jedna z Pań sprzątających (ale tylko jedna) i Pani (też tylko jedna) roznosząca posilki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr. Matkowskiego. Przyjmuje w Medicover oraz na Morenie. Pracuje w szpitalu na Zaspie. Rozmawiałam z wieloma jego pacjentkami i nie usłyszałam złego słowa.
Prowadzę u niego drugą ciążę. Niestety przy pierwszym porodzie nie trafiłam na jego dyżur :) może uda mi się za 2 miesiące ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0