Widok

Lekka nadrzerka??

U ilu lekarzy byłam to każdy z nich ma inną opinię..Głupieje...
Jedni twierdzą , że leczyć (wypalanie, zamrażanie i takie tam)natomiast ostatnio pani ginekolog powiedziała mi ,że jeśli nie rodziłam nie powinnam usuwać!!!
Wasze opinie, jak mówią wasi lekarze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam za błąd NADŻERKA
Ale wstyd..:(
Ja miałam i była od razu wymrażana. Natomiast mojej siostrze powiedziano,że ma nic nie robić,że samo zniknie :/ Nie zniknęła, a potem musiała leczenie odwlec w czasie,bo zaszła w ciążę.
u mnie w ciazy lekarze narzekali, ze jak moglam dopuscic do powstania tak duzej nadzerki, po ciazy lekarz stwierdzil ze nie trzeba usuwac, bo jest mala, a w czasie porodu lekarz powiedzial, ze jesli planuje jeszcze dzieci, to mam na razie nic z nia nie robic.
takze tez, co lekarz, to inna opinia - i badz tu madra...
moj problem jest jednak taki, ze w obu ciazach w I trymestrze nadzerka krwawila, co przysparza wiele zmartwien, stresu i obawe o dzidzie.
image
image
Racja Caroca:)
I bądz tu mądra...ja w pewnym momenie zgłupiałam i sama już nie nie wiem co robić...
z jednej strony mogłabym zaleczyć a z drugiej strony boję się...
mi pani gin. powiedziała żeby usunąć to po I ciąży, inna pani gin. powiedziała to samo, więc zostawiam to w spokoju :)
imageimage
ja też miałam..zamrozona już ;) nic sie nie dzieje.
ale mi gin powiedział ze jezeli chce zajsc w ciaze to powinnam wyleczyc.
9 maj 2009 :)

image

Inne tematy z forum Zdrowie

Żele intymne jakie testowaliście? I jakie polecicie? (6 odpowiedzi)

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te...

gdzie na masaż ciała w gdyni? (47 odpowiedzi)

może znacie jakieś miejsce, gdzie można się udać na masaż ciała. Jakieś niedrogie spa czekam na...

leki robione (13 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

do góry