Widok
Super
Chciałem zuważyć, że muzyka zespołu Lemon jest wspaniała. To nie prawda, że grają tylko covery. Mają też kilka własnych utworów, w których wspaniale uwypuklone są partie gitary basowej, wirtuozersko zagrane przez Pawła Zagórskiego. Szkoda, że inni wbijają im szpilki, to nie ludzie, to wilki...
Bio
Takiej miałkiej paplaniny juz dawno nie czytalem:
> Zespół LEMON to Nowy Projekt Trójmiejskich Artystów
... jakich muzyków ? Ktoś gdzies z nich grał wcześniej, czy to jakis odłam MASONÓW .... hehehehe loża: "Nowy Projekt Trójmiejskich Artystów"
> sadzony w dobrych gitarowych brzmieniach.
Co to są DOBRE GITAROWE BRZMINENIA ? A Czy są NIEDOBRE GITAROWE BRZMIENIA ? :)
I najlepsze:
> Lekko alternatywne podejście, melodyjne kompozycje i
> autentyczność przekazu obiecują pełen energii show
> który czuć na koncertach.
Co to jest lekko alternatywne podejście ? alternatywne do czego ? Chylińskiej ?
Wybacz, ale to czy ktos jest autentyczny czy nie stwierdzi sama publicznosc, a nie Wasz PR'owiec. Poza tym jak można czuć "show" ? Może chodziło Wam o energię, którą czuć na koncertach. Z powyższego zdania to niestety nie wynika.
No koniec pastwienia. Mam nadziej,że jutro w ogóle cos będzie czuć wszak selekcja obowiązuje ...
> Zespół LEMON to Nowy Projekt Trójmiejskich Artystów
... jakich muzyków ? Ktoś gdzies z nich grał wcześniej, czy to jakis odłam MASONÓW .... hehehehe loża: "Nowy Projekt Trójmiejskich Artystów"
> sadzony w dobrych gitarowych brzmieniach.
Co to są DOBRE GITAROWE BRZMINENIA ? A Czy są NIEDOBRE GITAROWE BRZMIENIA ? :)
I najlepsze:
> Lekko alternatywne podejście, melodyjne kompozycje i
> autentyczność przekazu obiecują pełen energii show
> który czuć na koncertach.
Co to jest lekko alternatywne podejście ? alternatywne do czego ? Chylińskiej ?
Wybacz, ale to czy ktos jest autentyczny czy nie stwierdzi sama publicznosc, a nie Wasz PR'owiec. Poza tym jak można czuć "show" ? Może chodziło Wam o energię, którą czuć na koncertach. Z powyższego zdania to niestety nie wynika.
No koniec pastwienia. Mam nadziej,że jutro w ogóle cos będzie czuć wszak selekcja obowiązuje ...
Do Adam
No pewnie za to Ty jesteś ich WYZNAWCA. Bedziesz dzis w PAPRYCE ? ... hehehehehe ...
Nie nic zupelnie nic mi nie zrobili. Ja lubie po prostu krytykować i to wszystko. Jeżeli ktoś mi daje do tego powód i snobuje się na artyste, to wybacz, ale takie mam prawo.
Nie masz nic do powiedzenia, poza mowieniem o mnie GNIDA, to lepiej daruj sobie i idz posilowac sie z rownymi sobie ...
Nie nic zupelnie nic mi nie zrobili. Ja lubie po prostu krytykować i to wszystko. Jeżeli ktoś mi daje do tego powód i snobuje się na artyste, to wybacz, ale takie mam prawo.
Nie masz nic do powiedzenia, poza mowieniem o mnie GNIDA, to lepiej daruj sobie i idz posilowac sie z rownymi sobie ...
Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi
HeJ Mano. Oczywiście - masz prawo do krytyki i nawet co do niektórych spraw oprócz tego prawa masz także rację... Profesjonaliści, co dotyczy także artystów z zespołu LEMON (A TAK ARTYSTÓW- wbrew temu co sądzisz, ale ja mam prawo sądzić inaczej) powinni przykładac wagę także do spraw, które z pozoru wydaja im sie mało istotne. Panowie- zróbcie korekte stylistyczną teksu zanim umieścicie to na stronie a unikniecie " obciachu"... Co do "klimatów chylińskiej" to nie autokreacja. Ktoś po prostu gra sobie w tych klimatach i bynajmniej nie jest to LEMON... Zanim Mano poddasz coś swojej wnikliwej krytyce wczytaj się uważnie w sens tego co zamierzasz skrytykować... Przekaz jest zupełnie inny...Obrażliwych tekstów nawet nie zamierzam komentować. A za GNIDĘ od ADAMA należą ci sie przeprosiny...
Wybieram sie na kocenrt do PAPRYKI i niech MANO tez wpadnie to zweryfikujemy nasze opinie. W każdym razie zaproszenia w prasie byly zachęcające... Zespolowi życze powodzenia
Wybieram sie na kocenrt do PAPRYKI i niech MANO tez wpadnie to zweryfikujemy nasze opinie. W każdym razie zaproszenia w prasie byly zachęcające... Zespolowi życze powodzenia
Opinie
No i w koncu jakas rozsadna opinia a nie GNIDA albo DEBIL :) Ludzie, poszerzajcie swój słownik także o inne sformulowania i przede wszystkim dyskutujcie.
B = Dzieki :)
Faktycznie: kiks po mojej stronie co do autokreacji na Chylinska :) wiec przepraszam zespol LEMON, a obsmiewam zespoł VIERNA ... :)
Do PAPRYKI nie wpadne. Szkoda czasu.
To czego posluchalem na stronie mi wystarczy. A zapowiedzi w prasie byly ciekawe bo dziennikarze z reguly przepisuja teksty PR'owe :)
żenua.
B = Dzieki :)
Faktycznie: kiks po mojej stronie co do autokreacji na Chylinska :) wiec przepraszam zespol LEMON, a obsmiewam zespoł VIERNA ... :)
Do PAPRYKI nie wpadne. Szkoda czasu.
To czego posluchalem na stronie mi wystarczy. A zapowiedzi w prasie byly ciekawe bo dziennikarze z reguly przepisuja teksty PR'owe :)
żenua.
manos palantos
zauważyłem, że ten szajbus o nicku mano, wciska się nie tylko na ten portal i krytykuje wszystko co tylko można....
Prawdopodobnie nie ma co ze sobą robić i w przerwach między walniem gruchy dopierdziela innym.
Znajdź sobie człowieku jakieś bardziej sensowne TWÓRCZE i KREATYWNE zajęcie, a nie zaśmiecaj innych swoimi debilizmami.
Masz prawdopodobnie mnóstwo kompleksów i w ten sposób próbujesz zwrócić na siebie uwagę.
I udaje się to Tobie, ale jak dotychczas nie zaskakujesz nikogo niczym mądrym i sensownym.
Wymyśl coś takiego, albo rzeczywiście skup się już tylko nad WALENIEM GRUCHY!!!!!!!!!!!!
Prawdopodobnie nie ma co ze sobą robić i w przerwach między walniem gruchy dopierdziela innym.
Znajdź sobie człowieku jakieś bardziej sensowne TWÓRCZE i KREATYWNE zajęcie, a nie zaśmiecaj innych swoimi debilizmami.
Masz prawdopodobnie mnóstwo kompleksów i w ten sposób próbujesz zwrócić na siebie uwagę.
I udaje się to Tobie, ale jak dotychczas nie zaskakujesz nikogo niczym mądrym i sensownym.
Wymyśl coś takiego, albo rzeczywiście skup się już tylko nad WALENIEM GRUCHY!!!!!!!!!!!!