Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
A mi się podoba wątek zamknięty Chodzę do tej szkoły od kilku miesięcy na lekcje francuskiego. Wysoki poziom,...
~Koko
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 maja 2014

Hiszpański wątek zamknięty chodze na kurs hiszpańskiego pół roku i bardzo dużo się nauczyłam. Nie miałam...
~12389
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2013

Uwaga na umowy/właścicielkę wątek zamknięty Chodziłam na norweski do pani Marty. Super kobieta, szkoda, że już nie...
~zosiek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 marca 2013

nie polecam wątek zamknięty szkola jako tako calkiem ok, ceny przystepne, jesli chodzi o lekcje...
~MM
5

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 czerwca 2012

Dla mnie bardzo profesjonalnie wątek zamknięty Czytajac komentarze,normalna sprawa jest ze wszystkich na swiecie nie da sie...
~Iras
-

dodano: 8 października 2012

Nie polecam (język niemiecki) wątek zamknięty Nie polecam zdecydowanie, lektorka więcej przegaduje niż nas uczy. Podczas...
~Ic h
-

dodano: 6 sierpnia 2012

Iwona - opinia wątek zamknięty Świetna szkoła, oferuje wysokiej klasy zajęcia z profesjonalistami. Ciekawie...
~Iwona
-

dodano: 30 grudnia 2011

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Chodzę na hiszpanski do Sussy. Bardzo dobrze przygotowane lekcje, ciekawe...
~altiora
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 listopada 2011

Szkoła godna polecenia wątek zamknięty Świetna szkoła, nauczyciel zawsze był bardzo dobrze przygotowany, a zajecia...
~TR
-

dodano: 24 listopada 2011

Bardzo dobrze przygotowane lekcje wątek zamknięty Zdecydowanie polecam lekcje ze szwedzkiego w tej szkole. Chodziłam tam parę...
~uczennica_szwedzki
-

dodano: 18 listopada 2011

m_lan - opinia wątek zamknięty gorąco polecam, to najbardziej skuteczna szkoła, a poza tym organizują mega...
~m_lan
-

dodano: 24 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry