Widok
Lepper to był prosty człowiek ale z pewnością o dużym sercu. Zagubił się w tych meandrach życia, polityce, okres sprawowania władzy mocno uderzył mu do głowy.
Myślę, że tu możesz mieć rację, że próbował popełnić samobójstwo, licząc że może ktoś go powstrzyma, może tylko próbował...trudno powiedzieć.
Tak, na takim świeczniku, jak piszesz, świeci się jasnym światłem ale krótko.
Myślę, że tu możesz mieć rację, że próbował popełnić samobójstwo, licząc że może ktoś go powstrzyma, może tylko próbował...trudno powiedzieć.
Tak, na takim świeczniku, jak piszesz, świeci się jasnym światłem ale krótko.
Niulka....Każdy człowiek w takim momencie zasługuje na żal. Ja też za nim nie przepadałam, ale to przecież był CZŁOWIEK. Z wadami, zaletami, słabościami, nawet szaleństwami. Nie przewidział konsekwecji własnych wyborów, nie wiedział, że to wszystko go przerośnie. Ale czy my wszyscy dokonujemy zawsze właściwych wyborów? Nie mamy sobie nic do zarzucenia?
A czy ja mówię o nim źle? Stwierdziłam tylko, że go nie lubiłam i nie jest mi go żal.
Btw, dlaczego mam mówić dobrze o kimś, kto na to nie zasłużył? Nie będę słodzić na siłę nikomu, kogo sympatią nie darzyłam, bo trochę to obłudne, nieprawdaż? Nie lubiłam człowieka, jednak z uwagi na rodzinę nie mówię o nim wcale, jak zasugerował to Halewicz. Jego najbliższym zaś, ze swojej strony składam płynące z serca kondolencje, bo p. Andrzej był przede wszystkim mężem i ojcem.
Btw, dlaczego mam mówić dobrze o kimś, kto na to nie zasłużył? Nie będę słodzić na siłę nikomu, kogo sympatią nie darzyłam, bo trochę to obłudne, nieprawdaż? Nie lubiłam człowieka, jednak z uwagi na rodzinę nie mówię o nim wcale, jak zasugerował to Halewicz. Jego najbliższym zaś, ze swojej strony składam płynące z serca kondolencje, bo p. Andrzej był przede wszystkim mężem i ojcem.
Nie wiem co masz do teorii spiskowych? Czy spiski nie istnieja wg Ciebie Ayia10???
Gdyby nie spiskowanie przeciwko Polsce trzech panstw w XVIII w. nie byloby rozbiorow i utraty niepodleglosci.
Gdyby nie psiek Jaltanskie nie byloby komunizmu w Polsce.
Nie rozumiem, ze teoria spiskowa to juz "obciach", trzeba wysmiac i nie myslec o tym. Trzeba byc naiwnym.
Wiem czesto strach pomyslec, ze moze byc jakis spisek i wygodniej dla samego siebie odrzucic i wysmiac, ale nie zmienia to faktu, ze taki spiske mogl miec miejsce...
Gdyby nie spiskowanie przeciwko Polsce trzech panstw w XVIII w. nie byloby rozbiorow i utraty niepodleglosci.
Gdyby nie psiek Jaltanskie nie byloby komunizmu w Polsce.
Nie rozumiem, ze teoria spiskowa to juz "obciach", trzeba wysmiac i nie myslec o tym. Trzeba byc naiwnym.
Wiem czesto strach pomyslec, ze moze byc jakis spisek i wygodniej dla samego siebie odrzucic i wysmiac, ale nie zmienia to faktu, ze taki spiske mogl miec miejsce...