Widok

Lepper "popelnil samobojstwo" +++

Wierzycie w to??
Swiec Panie nad jego dusza +++
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Być może został do tego zmuszony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
przez kogo?
Cóż, sporo wiedział o IVRP, wiele zapewne chciał ujawnić przed pójściem do więzienia, które mu groziło - w zasadzie nie miał już nic do stracenia...poza rodziną. Wystarczy tylko przypomnieć tajemnicze "samobójstwa" ludzi związanych z porwaniem Olewnika.
No nie mogę....kolejna teoria spiskowa?????? Dalibyście sobie na wstrzymanie. Miał chłop po prostu dośc...rzeczywistośc i problemy go przerosły.
Nich spoczywa w pokoju...{***}
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jedno trzeba przyznać. Za życia był wyśmiewany,a teraz budzi sympatię. Odnośnie samobójstwa,może nie było by w tym nic dziwnego,gdyby ni e to,że pod koniec czerwca samobójstwo popełnił jego doradca Pan Podgórski. To już zastanawiające.
Być może masz rację, że nie wytrzymał napięcia. Ale nie rozumiem jednego faktu - umówił się z Serafinem na spotkanie. Samobójca chyba nie umawia się z przyjacielem, gdy wie, że za chwilę targnie się na swoje życie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może to miała być tylko próba samobójcza? Może liczył na to, że ktoś go tam znajdzie wcześniej? Miał zbyt wiele problemów. Jedni wpadają w alkoholizm, czy narkomanię inni targają się na życie. W takich czasach żyjemy, że bycie na świeczniku nie wszystkim wychodzi na zdrowie.
Lepper to był prosty człowiek ale z pewnością o dużym sercu. Zagubił się w tych meandrach życia, polityce, okres sprawowania władzy mocno uderzył mu do głowy.
Myślę, że tu możesz mieć rację, że próbował popełnić samobójstwo, licząc że może ktoś go powstrzyma, może tylko próbował...trudno powiedzieć.
Tak, na takim świeczniku, jak piszesz, świeci się jasnym światłem ale krótko.
Ja go nie lubiłam. Nie jest mi go żal. Szkoda mi tylko jego najbliższych, bo jakby nie patrzeć jest to dla nich ogromny cios.
Nie znam nikogo, kto by darzył Go sympatią ale o zmarłych albo dobrze albo w ogóle Niulka - prawda?
Niulka....Każdy człowiek w takim momencie zasługuje na żal. Ja też za nim nie przepadałam, ale to przecież był CZŁOWIEK. Z wadami, zaletami, słabościami, nawet szaleństwami. Nie przewidział konsekwecji własnych wyborów, nie wiedział, że to wszystko go przerośnie. Ale czy my wszyscy dokonujemy zawsze właściwych wyborów? Nie mamy sobie nic do zarzucenia?
A czy ja mówię o nim źle? Stwierdziłam tylko, że go nie lubiłam i nie jest mi go żal.
Btw, dlaczego mam mówić dobrze o kimś, kto na to nie zasłużył? Nie będę słodzić na siłę nikomu, kogo sympatią nie darzyłam, bo trochę to obłudne, nieprawdaż? Nie lubiłam człowieka, jednak z uwagi na rodzinę nie mówię o nim wcale, jak zasugerował to Halewicz. Jego najbliższym zaś, ze swojej strony składam płynące z serca kondolencje, bo p. Andrzej był przede wszystkim mężem i ojcem.
Myślę, że oni teraz przeżywają jego śmierć podwójnie - włączą TV, a tam w kółko to samo. To musi boleć podwójnie :/
Nie licząc ciągłych nalotów dziennikarzy, szukających sensacji i dziury w całym.
Czasem dziennikarze nie potrafią uszanować nikogo i niczego - czwarta władza poza kontrolą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A z jakiej to niby racji nie można mówić źle o kimś po jego śmierci ?
Z takiej chociazby racji, ze osoba ktora juz nie zyje nie moze sie juz bronic. Aby wyciagnac wnioski nalezy wysluchac obu stron - zgodnie z Prawem rzymskim - Oto dlaczego nie mozna mowic zle o zmarlych..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem co masz do teorii spiskowych? Czy spiski nie istnieja wg Ciebie Ayia10???
Gdyby nie spiskowanie przeciwko Polsce trzech panstw w XVIII w. nie byloby rozbiorow i utraty niepodleglosci.
Gdyby nie psiek Jaltanskie nie byloby komunizmu w Polsce.
Nie rozumiem, ze teoria spiskowa to juz "obciach", trzeba wysmiac i nie myslec o tym. Trzeba byc naiwnym.
Wiem czesto strach pomyslec, ze moze byc jakis spisek i wygodniej dla samego siebie odrzucic i wysmiac, ale nie zmienia to faktu, ze taki spiske mogl miec miejsce...
Wiesz, w ostatnich latach tyle się tego namnożyło, że czasem mam wrażenie, że nie pozbędziemy się już tej spiskowej czkawki.
Lepiej juz miec owa "spiskowa czkawke" byc czujnym i "dmuchac na zimne" niz za jakis czas "obudzic sie z reka w nocniku"...
miał wcześniej popełnić samobójstwo, ale nie zastali go w domu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
10/10

Inne tematy z forum Hydepark

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (26 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry