Widok
Myślałam że oczepiny to jedna z tradycji a Ty w ogólnym pojęciu skwitowałaś w/wym. Każdy zaręcza za gości a potem sie zdziwi co może wyjść. Nie ma co się spierać. Każdy robi po swojemu i wesela i pseudo-wesela, myśląc o sobie i myśląc o ogóle.Tylko wieśniacy nie maja z klasą jak wspomniałaś. Może jednak tez sobie posłucham radia a nóż puszą coś weselnego.
Co do przyśpiewek, to w tv publicznej jest tego mnóstwo i cieszy sie ogromna oglądalnością gdzie zwykły plebs nie ma wstępu. Tam się ludzie naprawdę bawią. Aktorzy i inni znani. nAWIAZUJA DO WESEL. Ale pewnie to nie jest eleganckie jak pisałaś wcześniej. Ha Ha. A Ty z tym swoim pseudo weselem nie umoralniaj ludzi bo zaprzeczasz samej sobie i nie znasz definicji ELEGANCJA czy KLASA. Kto się ze mną zgadza, reka do góry :)
Mówiąc o swoim weselu że będzie z klasą i elegancją a inne wieśniackie, tzn przyśpiewki czy zabawy gdzie wiekszośc osób tak właśnie robi tym samym dyskryminujesz te "inne" wesela gdzie wg Ciebie klasy i elegancji nie ma. Z Twoich wypowiedzi jest taki wniosek, Twoje jak sądzisz będzie lepsze, tak można to odczytać. Tylko o to mi chodzi.
Bania Ty sie wogóle takimi tekstami nie przejmuj...jak napiszesz, ze wolisz Dj'a, to każdy z konkurencyjnej firmy z orkiestry, lub każdy kto wybrał orkiestrę będzie Ci coś zarzucał...i odwrotnie to działa...ogólnie to na tym Forum tak juz chyba jest...więc trzeba tylko "wrzucić na luz"...i po prostu spokojnie nie przejmować się takimi docinkami...
no wlasnie.masz chyb racje. bo na tym forum w ogole nie mozna sie wypowiedziec. ktos mi zarzucic ze bez przyspiewek to nie wesele, no to odpowiedzialam ze dla mnie wesele z przyspiewkami jest beznadziejne. mam prawo sie tu wypowiadac, a jak komus nie pasuje, to niech nie czyta moich wypowiedzi. i tyle.