Widok
Leśne Zacisze
Budynek powstaje niedaleko jednej z głównych arterii komunikacyjnych Gdyni, co zapewnia szybki dojazd do centrum miasta (także komunikacją miejską) oraz łatwy wyjazd na obwodnicę. W pobliżu funkcjonuje kompletna infrastruktura zapewniająca rodzinie komfort codziennego życia. Co ważne, działka na której powstanie budynek znajduje się na granicy lasu. To atut dla osób preferujących aktywny tryb ...
przeczytaj więcej o inwestycji
przeczytaj więcej o inwestycji
Byłem na V piętrze
Też byłem na V piętrze i widziałem nawet kawałek morza. Z tego co pamiętam to pisali, że widać morze raczej z tych wyższych pięter. Co do lokalizacji, co kto lubi... albo wiocha i wszędzie daleko, albo bloki i wszędzie blisko. Infrastruktura - przystanek autobusowy, Biedrona, jakaś szkoła, przedszkole, bank, poczta, usługi, piekarnia, Rossmann, Lidl. Ogólnie cichy i ładny leśny zakątek. Kościół blisko, ale dzwonnicy nie miałem okazji usłyszeć. Widoczne elektroniczne dzwony (głośniki) skierowane na stare osiedle, ale z pewnością dobrze słyszalne. Architektura raczej prosta, ale budynek ładny, jasny. Pytanie, czy w leśnej otulinie nie będzie później zieleniał. Wolę prostotę budynku i tańsze, późniejsze remonty.