Mieszkamy w Hamburgu, pochodzimy z Gdańska.Do nowo wyposażonej kuchni najbardziej pasował nam okap firmy Ciarko Mono W ecru.Trudny orzech do zgryzienia,ponieważ w Niemczech nie do zdobycia,bo poprzez internetywne filtry(informacja firmy Ciarko) nie do zamówienia.Okres po zamówieniu do odbioru w np. Warszawie 4-5 tygodni(również w firmach wspóľpracujących w Szczecinie,Wrocławiu czy Poznaniu.
Mieliśmy zaplanowany wyjazd do Gdańska na urodziny naszej Mamy i Teściowej do Gdańska, więc zapytałem w serwisie klienta Ciarko o najlepszą firmę współpracującą w Pomorskiem.
ELMER z Gdańska z ul. Partyzantów.
Sprawdziłem w sieci ,mały geszeft,ale wielcy ludzie,którzy potrafią wszystko załatwić.Po 2-3 telefonach i po około 10 dniach ,odebrałem dzisiaj w mi pasującym terminie i miejscu(w razie komplikacji wysyłka do Hamburga) nasze urządzenie we Wrzeszczu o umówionej wcześniej godzinie.
Prawie nigdy nie piszę opini,ale tym razem jest to dla mnie wręcz obowiązkiem podzielić się z Wami naszymi "przeżyciami" z firmą ELMER z Gdańska z ul.Partyzantów.
Wielkie dzięki!!!