AGD - RTV Elmer

Sprzęt AGD i RTV

Gdańsk, Partyzantów 15

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - ocena Najlepszy Doradca w Trójmieście. Przede wszystkim słucha potrzeb klienta i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 5 grudnia 2024

Konrad W - ocena Obsługa klienta przed sprzedażą 5* Obsługa klienta po sprzedaży Pan bardzo...
~Konrad W
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 24 września 2024

Leszek Palczynski - ocena Mieszkamy w Hamburgu, pochodzimy z Gdańska.Do nowo wyposażonej kuchni...
~Leszek Palczynski
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 11 lipca 2024

Agnieszka - ocena Zakupiłam zmywarkę whirlpool w8I HT58 TS . Bardzo polecam. Świetny sprzęt
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 9 lipca 2024

Zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty Fachowa obsługa, pomimo małej powierzchni sklepu właściciel świetnie dobiera...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 listopada 2019

Bardzo udany zakup wątek zamknięty Fachowe porady, znajomosc asortymentu, sprawna dostawa i montaz. Pozdrawiam.
~Klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 lutego 2019

Rzeczowy fachowiec, bardzo dobre ceny wątek zamknięty Nie mam absolutnie zielonego pojęcia, jak ja do tej pory kupowałem AGD, bez...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 grudnia 2018

AGD Elmer dobrym sklepem wątek zamknięty Fachowe porady, ceny konkurencyjne, towar szybko dostarczony do domu.Polecam
~i.ociepa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 stycznia 2018

Obsługa Ok. wątek zamknięty Naprawde polecam ten sklepik >
~Gosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2014

pralka beko wmb- świetny wybór, jeszce lepsza obsługa! wątek zamknięty Nic tylko więcej sklepów z tak doskonałą obsługą! Mały sklep a wszystko w...
~m.kowalewski
-

dodano: 24 marca 2014

Zdecydowanie polecam!!! wątek zamknięty Najniższe ceny i super obsługa, błyskawiczna dostawa. Media Markt, Euro RTV...
~AL
-

dodano: 10 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry