Widok

Liceum

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
W tym roku kończe gimnazjum i chce isc do XIX lo w Gdańsku na profil plastycznej o ile sie tam dostane, podobno punkty jest 120 pkt, a ja tyle nie bede miala, a jak sie nie dostane no to jakiego liceum mam isc? Tylko plastyczna. Pomocy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli bez kitu Ci zalezy, i masz jakieś 'plastyczne osiągnięcia' z konkursów, wystaw czy CZEGOKOLWIEK
to weź najlepiej już teraz te wszystkie swoje dyplomy/pochwały/zaświadczenia/cokolwiek z tych Twoich osiągnięć, i idź do dyrektora XIX LO i powiedz, ze boisz sie, ze sie nie dostaniesz, bo nie wiesz jak Ci pójdzie matu... testy gimnazjalne, i zapytaj dyra, czy można ten konkurs świadectw jakoś obejść? - to żaden wstyd, trzeba walczyć o swoje, poza tym w ten sposób pokażesz, ze Ci zalezy, i jesli ktoś by przyjmował zakłady, to ja bym obstawiał, ze po takiej akcji Cie przyjmą bez problemu - oczywiście musisz miec jakieś osiągnięcia żeby mieć podstawe do takiego zagrania :)

mimo tego wciąż powinnas zlozyc papiery do tej/innych szkół w tradycyjny sposób - tak na wszelki wypadek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry