Widok

Licznik rowerowy...

Witam, proszę o podpowiedź w doborze licznika - zależy mi przedewszystkim na: bezprzewodowa transmisja danych, czujnik prędkość / kadencja typu 2 w 1... Pomiar tętna, różnice wzniesien, temp. itp. podobne banery nie są mi potrzebne. Ma być jak najprostszy ale spełniające powyższe wymagania. Z góry dzięki za odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecałbym Sigma Sport BC 1609 STS /BC-1609/, ma wszystko czego potrzebujesz i nic więcej;-). Mam podobny model tego producenta i przyznam, że jest trwały no i wszystko na wyświetlaczu jak na dłoni.

... Cena przyzwoita ~170 na allegro
Licznik mi znany jednakże czujnik predkosci jest osobno montowany przy przednim kole... jak pisałem potrzebuje 2 w 1 na tył, chyba CatEye miał cos takiego w ofercie.
Można jaśniej o co Ci chodzi?

Osobiście odradzam jakikolwiek bezprzewodowy.
Też odradzam bezprzewodowy, chyba że jakieś lepsze które nie łapią zakłóceń na polach indukcyjnych których jest coraz więcej na skrzyżowaniach.
Paweł, no jaśniej sie chyba nie da... xxx, no bez przesady - jak widzę wszystkie marki mają w swojej ofercie coraz większą gamę urządzeń działających właśnie bezprzewodowo. Zwłaszcza protokół ANT+ robi w tej materii robotę. Kodowany, raz sparowany sygnał nie powinien przysparzać problemów. Tak czy inaczej po rozeznaniu tematu wchodzą w grę jedynie wyższe modele CatEye lub Garmin... miało być tanio a wyszło jak zawsze - wchodzę w Garmina, poza ceną same plusy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry