Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Godny zaufania i polecenia wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Poziom szkolenia...
~Andrzej-szakal
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 czerwca 2013

Angelina - opinia wątek zamknięty Polecam LOK wszystkim niezdecydowanym! Pan Krzysztof najlepszy instruktor!...
~Angelina
-

dodano: 8 maja 2013

Polecam, bo naprawdę warto! wątek zamknięty Polecam LOK, ponieważ jest to szkoła, w której pracują profesjonaliści,...
~Ola
-

dodano: 3 stycznia 2013

Polecam! wątek zamknięty Gorąco polecam! Zdałam za pierwszym razem! BARDZO DOBRZE prowadzone zajęcia...
~Ania
-

dodano: 28 grudnia 2012

POLECAM 100% wątek zamknięty Krótko, ale treściwie - p. Krzysztof został stworzony do tego by uczyć, chodź...
~K.*
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2012

Gorąco polecam OSK LOK w Gdyni wątek zamknięty Witam! chcę podziękować panu Krzysztofowi za przygotowanie do egzaminu...
~Gosia Baran
-

dodano: 10 maja 2012

Polecam! wątek zamknięty Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym, a w szczególności osobom, które...
~JD
-

dodano: 9 maja 2012

Dziekuje za dobre przygotowanie:) wątek zamknięty Każdemu, kto wybiera się na kurs prawa jazdy bez wahania polecam tą szkołę....
~IZA U :)
-

dodano: 26 kwietnia 2012

Prawko wątek zamknięty Witam Chciałbym wszystkim polecić tą właśnie szkołę jazdy. Wykładowca bardzo...
~Świeżo upieczony kierowca
-

dodano: 28 marca 2012

Zdałam za pierwszym razem:) wątek zamknięty Naprawdę warto wybrać tę szkołę. Zajęcia teoretyczne były prowadzone bardzo...
~Iza
-

dodano: 15 lutego 2012

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Cieszę się, że jestem absolwentem tej właśnie szkoły jazdy! Profesjonalne...
~Maciej Lewandowski
-

dodano: 14 lutego 2012

Polecam! wątek zamknięty Poszliśmy do szkółki w 4 osoby 3 zdały za 1 razem 4 za drugim:) miło, szybko...
~Kuba ; Marcin ;Paulina Dawid
-

dodano: 28 stycznia 2012

Zdane za pierwszym podejściem :] wątek zamknięty Nie wyobrażam sobie teorii z kimś innym jak z panem Piotrem. Prosto, jasno,...
~Tomasz
-

dodano: 27 stycznia 2012

Gorąco polecam!:) wątek zamknięty Ukończyłam kurs w LOK-u w którym panuje nieziemsko rodzinna atmosfera. Teoria...
~Kłos Dominika
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 grudnia 2011

Jak najbardziej Polecam. wątek zamknięty Osrodek Szkolenia Kierowcy LOK 2 w Gdynii przy ulicy swietojanskiej wyjatkowo...
~Marcin
-

dodano: 19 grudnia 2011

Polecam wątek zamknięty Polecam Szkołę LOK , zdałem za 1 razem a zawdzięczam to przede wszystkim...
~Miłosz
-

dodano: 16 grudnia 2011

Polecam wszystkim!!! wątek zamknięty Polecam tym ktorzy cenia sobie spokoj,przyjazna atmosfere podczas zajec....
~Wojtek
-

dodano: 27 listopada 2011

Paga Marcin - opinia wątek zamknięty bardzo dobra fachowa nauka jazdy :)
~Paga Marcin
-

dodano: 25 sierpnia 2011

Polecam wątek zamknięty gorąco polecam ten ośrodek . Naprawdę warto u Nich odbyć szkolenie na prawo...
~Marek
1

dodano: 1 sierpnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Szkoła godna uwagi. Pozytywna atmosfera, miła obsługa. Zajęcia z teorii...
~Kamil
-

dodano: 12 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
82

61

wątków

do góry