Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pani Agnieszka jest najlepszym instruktorem! wątek zamknięty Jestem studentką, dlatego jako młoda osoba bałam się pójść na prawo jazdy, bo...
~Dominika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 lutego 2011

jest ok wątek zamknięty robilam kurs w tej szkole gdyz polecil mi ja mąż ktory robil tam prawko 10...
~Kasia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 stycznia 2011

GDYBY NIE RYUDA,STARSZA PANI... wątek zamknięty Prawko robiłam 20 lat temu właśnie w LOK-u(nie było wtedy wyboru, istniał...
~Joanna 40.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 lipca 2010

anonim - opinia wątek zamknięty ja jestem bardzo zadowolona z środka instruktorzy są w deche szczególnie...
~anonim
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 stycznia 2008

OPINIA PART 1 wątek zamknięty Witam, Piszę tutaj aby ostrzec przed LOKiem w Gdyni na Świętojańskiej...
~OPINIAA
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 lipca 2008

Michał - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy są fachowcami pierwszej klasy. Nie mam...
~Michał
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2009

mogło być lepiej wątek zamknięty jak odwoziłem kierowniczkę to na tylnej kanapie leżała moja kurtka a na niej...
~kursant
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 stycznia 2008

A ja wszystkim ją polecę... wątek zamknięty Kurs teoretyczny zrobiłem w 3 tygodnie, jazdy w 4. Zarówno teoria, jak i...
~MR
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2007

Wszystko OK gdyby nie kierowniczka! wątek zamknięty Chodze na kurs od kwietnia i musze powiedzieć że warunki nauki są...
~PvG
-

dodano: 8 czerwca 2007

Po spotkaniu z tym państwem do tej pory nie wsiadłam do samochodu wątek zamknięty Kurs robiłam parę lat temu. Po prostu brakuje słów. Popsute samochody,...
~Kalina
-

dodano: 14 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry