LOK Liga Obrony Kraju OSZK Gdynia

Kursy prawa jazdy

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pani Agnieszka jest najlepszym instruktorem! wątek zamknięty Jestem studentką, dlatego jako młoda osoba bałam się pójść na prawo jazdy, bo...
~Dominika
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 lutego 2011

jest ok wątek zamknięty robilam kurs w tej szkole gdyz polecil mi ja mąż ktory robil tam prawko 10...
~Kasia
-

dodano: 8 stycznia 2011

GDYBY NIE RYUDA,STARSZA PANI... wątek zamknięty Prawko robiłam 20 lat temu właśnie w LOK-u(nie było wtedy wyboru, istniał...
~Joanna 40.
-

dodano: 15 lipca 2010

anonim - opinia wątek zamknięty ja jestem bardzo zadowolona z środka instruktorzy są w deche szczególnie...
~anonim
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 stycznia 2008

OPINIA PART 1 wątek zamknięty Witam, Piszę tutaj aby ostrzec przed LOKiem w Gdyni na Świętojańskiej...
~OPINIAA
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 15 lipca 2008

Michał - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy są fachowcami pierwszej klasy. Nie mam...
~Michał
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2009

mogło być lepiej wątek zamknięty jak odwoziłem kierowniczkę to na tylnej kanapie leżała moja kurtka a na niej...
~kursant
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 9 stycznia 2008

A ja wszystkim ją polecę... wątek zamknięty Kurs teoretyczny zrobiłem w 3 tygodnie, jazdy w 4. Zarówno teoria, jak i...
~MR
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2007

Wszystko OK gdyby nie kierowniczka! wątek zamknięty Chodze na kurs od kwietnia i musze powiedzieć że warunki nauki są...
~PvG
-

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 8 czerwca 2007

Po spotkaniu z tym państwem do tej pory nie wsiadłam do samochodu wątek zamknięty Kurs robiłam parę lat temu. Po prostu brakuje słów. Popsute samochody,...
~Kalina
-

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 14 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry