Limadent

Stomatolodzy Implanty

Gdańsk, Zakoniczyńska 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wdzięczny pacjent - opinia wątek zamknięty Dzięki protetycznym umiejętnościom dr Rysak pokonałem stres związany z...
~wdzięczny pacjent
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 lutego 2020

Super wątek zamknięty Duże kompetencje, dobre rady, życzliwość i poczucie humoru na najwyższym...
~NiezłyAparat
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 listopada 2018

Pełen profesjonalizm i przemiła obsługa wątek zamknięty Zawsze z lekkim lękiem i obawami udawałem się do dentysty a i to tylko wtedy...
~Strachliwy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2017

Polecam, profesjonalny i przyjazny gabinet. wątek zamknięty Jestem zadowolony z leczenia w tym gabinecie. Leczę zęby od lat na NFZ oraz...
~Artur
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 marca 2017

NFZ na sztukę wątek zamknięty Postanowiłem udać się do gabinetu aby skorzystać z usług na NFZ. Od samego...
~Wojt
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 marca 2017

Leczenie na NFZ - sztuka dla sztuki wątek zamknięty Postanowiłem udać się do gabinetu aby skorzystać z usług na NFZ. Od samego...
~Wojt
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 marca 2017

Bardzo zadowolona. wątek zamknięty Jestem pacjentką Pani Mikołajskiej od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona....
~Jola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 października 2016

Najlepszy dentysta! wątek zamknięty Bałam się dentystów całe życie, teraz moje strachy poszły w niepamięć! Długo...
~Paulina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 grudnia 2014

Warto wątek zamknięty Nigdy wcześniej u dentysty nie byłem potraktowany tak miło jak tutaj - a...
~Kuba
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 marca 2012

Szczerze polecam !! wątek zamknięty Atmosfera w tym gabinecie jest po prostu super, od razu zapominasz o bolącym...
~Kuba
-

dodano: 8 marca 2012

Najlepszy stomatolog wątek zamknięty Leczę się w tym gabinecie od wielu lat i zawsze chętnie tam "wracam". W...
~Aleksandra
-

dodano: 8 marca 2012

Polecam!! wątek zamknięty Przychodze do gabinetu Limadent już wiele lat i jestem bardzo zadowolona z...
~Anna
-

dodano: 6 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry