Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna Spychała - opinia wątek zamknięty Kontakt ze sprzedającymi bez zarzutu. Przebieg transakcji świetny, szybki....
~Anna Spychała
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 stycznia 2015

Uwielbiam :) !!! wątek zamknięty Wielkie zaskoczenie, niepozorny salonik w centrum Gdynii. Bardzo miła i...
~Aga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 grudnia 2014

zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Świetne promocje i doskonałe produkty oraz intymna atmosfera sprawia, że z...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 grudnia 2014

Dziękuję ślicznie... wątek zamknięty ...za cudnie spędzony czas, profesjonalizm, z którym nie spotkałam się...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 października 2014

Miło i przyjemnie! wątek zamknięty Moge polecić ten salon. Już dawno nie czułam się tak komfortowo podczas...
~Małgorzata
-

dodano: 18 września 2014

Niezwykle udane połączenie klasy z serdecznością... wątek zamknięty To moim zdaniem największy atut salonu. Od wejścia uderzyła mnie delikatność...
~Roma
-

dodano: 9 września 2014

Bardzo Polecam-Udane Zakupy! wątek zamknięty Bardzo polecam, profesjonalna obsluga , sympatyczna, bez naciagania ,...
~Kasia
-

dodano: 5 września 2014

polecam wątek zamknięty Zdecydowanie, sam sklep jak i obsługa godne polecenia.
~Sabina
-

dodano: 1 czerwca 2014

Profesjonalny sklep z bielizną wątek zamknięty Od otwarcia sklepu tylko tutaj zaopatruje się w bieliznę i stroje kapielowe!...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 października 2013

Pierwsza wizyta wątek zamknięty Szukałam w Trójmieście salonu, w którym będę mogła zaopatrzyć się w...
~Karolina
1

dodano: 20 maja 2013

Dobre produkty wątek zamknięty Polecam wszystkim Paniom poszukującym dobrych jakościowo marek - sklep...
~Paulina
-

dodano: 15 maja 2013

Zachwycona :) wątek zamknięty Czytałam wiele opinii na temat salonu Lingeria, postanowiłam się nareszcie...
~Anka
-

dodano: 28 marca 2013

NIE POLECAM! wątek zamknięty Bylam w sklepie Lingeria pierwszy i ostatni raz. Pani ktora mnie obslugiwała...
katarina87
2

dodano: 14 lutego 2013

obsługa we Wrzeszczu wątek zamknięty witam, jestem stała klientką i zaopatruję się w bieliznę z Lingerii od...
~eg
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2011

żałosne wątek zamknięty Jestem niezadowolona z wielu powodów: Nie masz kasy, nie przychodź. Takie...
~żałosne
7

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 października 2010

genialne wątek zamknięty wybrałam się na zakupy do Lingerii dopiero teraz, chociaż zamierzałam zrobić...
~Marlena
-

dodano: 14 września 2011

Zawiedziona!! NIE POLECAM!! wątek zamknięty Po przeczytaniu opinii o sklepie i profesjonalizmie Pań, wybrałam się na...
~Magda
3

dodano: 8 września 2010

Super!! wątek zamknięty Szukałam odpowiedniego i dobrze dobranego biustonosza.Przeglądałam...
~J
-

dodano: 25 marca 2011

rewelacja! wątek zamknięty Sklep przy ulicy Dmowskiego: bardzo profesjonalna obsługa, panie potrafią...
~liwia
-

dodano: 18 grudnia 2010

Profesjonalizm godny polecenia wątek zamknięty Panie z obsługi są cudowne. Potrafią świetnie dobrać odpowiedni rozmiar...
~Turek
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
48

27

wątków

do góry