Widok

Linia 112

Przez tyle lat ta linia jeździła przez Sopot na lotnisko i jakoś to nie przeszkadzało a pani prezydent Sopotu mija się z prawdą bo żeby dojechać na lotnisko PKM to trzeba przesiąść się we Wrzeszczu i dopiero wtedy można tam dojechać . A jak zwykle bywa urzędnicy chcą być zawsze mądrzejsi od ludzi którzy na co dzień jeżdżą środkami komunikacji miejskiej . Pytanie do tych urzędników jakich osób ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZaŁuje tego autobusu przez to jerzdze rowerkiem i nie mogę dojechać na lotnisko bo jest ślizko

Kurt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

..tak jest a najlepiej lotnisko przenieść na ul Długi Targ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

112 nigdy nie jeżdziło na latnisko tylko do Sobieszewa

Ktoś mija się z prawdą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Linia 112? Może nie pij już więcej...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

A mi jak wielu osobom pasuje nowa linia 122.
Zmiana na plus!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

do Pani Jachim - 122

jestem wyborcą PO , zrobię wszystko nawet z radnymi Pis by przywrócić tą linię , bo Pani się odkleiła , głosowałem na Panią niestety ale to co Pani zrobiła to skandal mam wrażenie że Sopot ma niestety po Pani działalności nie słabą prezydent wręcz jest Pani tragiczną , komunikacją kiedy rządzicie z Dulkiewicz to mega tragedia , a Pani nie ma zupełnie pojęcia bo wozi Pani d.... służbowym samochodem z kierowcą , skierowanie lini 122 do szpitala na Zaspie , oznacza że my młodzi mamy umierać i nie żyć i cieszyć się z życia , niech pani otworzy linie na wszystkie cmentarze w Trójmieście najlepiej , mieszkam 30 lat w Sopocie ale to co Pani robi .... dymisja nic więcej
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

122 - SOPOT-lotnisko

nagle zlikwidowane bez żadnych konsultacji ? z dnia na dzień , może wpadła jakaś łapówa do którejś z prezydentek ? od lobby taxi i samochodów na aplikację ? w końcu baby opanowały trójmiasto i takie jaka JAJA ?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

połowa komentarzy to pro magdalena / która wozi się limuzyną z kierowcą i nie ma pojęcie o skm / pkm / ztm

najgorszy prezydent sopotu JAKI jest , karnowski był słaby ale ona jest totalnie odlepiona od rzeczywistości słaba , , 122 jeżeli nie przywróci lotniska , ani ja ani moi znajomi z Sopotu na nią nie zagłosują
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wszystkim nie dogodzisz

A mi pasuje 122 tak jak jeździ teraz, nawet z tym nie handluj.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Ty ale ja mieszkam w gdyni

I mam w d... problemy wyborców tuska z autobusem na lotnisko z sopotu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oho, widzę że się argumenciki skończyły

No to było by na tyle z dyskusji, słabo ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Napisał dzban tuska co jeździ na lotnisko samochodem

A PO tem parkuje na trawniku, bo kasy na parking nie ma
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz

Dla przyzwoitości sprawdź chociaż rozkład, to zobaczysz że są nawet połączenia łącznie z przesiadka trwające 38min. Autobus nigdy takiego czasu nie osiągnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

PKM na lotnisko

Po co prowokujesz pisząc takie bzdury .Jak czegoś nie wiesz to zabieraj głosu . A jeśli chodzi o pociąg to z Sopotu do Wrzeszcza ok.15 min. I nie zawsze jest od razu PKM na lotnisko nieraz się czeka przynajmniej kilka minut lub więcej a z Wrzeszcza na lotnisko to ok 25 min więc wychodzi w sumie ok. 1 godziny
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry