Widok
Linia 112
Przez tyle lat ta linia jeździła przez Sopot na lotnisko i jakoś to nie przeszkadzało a pani prezydent Sopotu mija się z prawdą bo żeby dojechać na lotnisko PKM to trzeba przesiąść się we Wrzeszczu i dopiero wtedy można tam dojechać . A jak zwykle bywa urzędnicy chcą być zawsze mądrzejsi od ludzi którzy na co dzień jeżdżą środkami komunikacji miejskiej . Pytanie do tych urzędników jakich osób ...
więcej
więcej
PKM na lotnisko
Po co prowokujesz pisząc takie bzdury .Jak czegoś nie wiesz to zabieraj głosu . A jeśli chodzi o pociąg to z Sopotu do Wrzeszcza ok.15 min. I nie zawsze jest od razu PKM na lotnisko nieraz się czeka przynajmniej kilka minut lub więcej a z Wrzeszcza na lotnisko to ok 25 min więc wychodzi w sumie ok. 1 godziny
połowa komentarzy to pro magdalena / która wozi się limuzyną z kierowcą i nie ma pojęcie o skm / pkm / ztm
najgorszy prezydent sopotu JAKI jest , karnowski był słaby ale ona jest totalnie odlepiona od rzeczywistości słaba , , 122 jeżeli nie przywróci lotniska , ani ja ani moi znajomi z Sopotu na nią nie zagłosują
do Pani Jachim - 122
jestem wyborcą PO , zrobię wszystko nawet z radnymi Pis by przywrócić tą linię , bo Pani się odkleiła , głosowałem na Panią niestety ale to co Pani zrobiła to skandal mam wrażenie że Sopot ma niestety po Pani działalności nie słabą prezydent wręcz jest Pani tragiczną , komunikacją kiedy rządzicie z Dulkiewicz to mega tragedia , a Pani nie ma zupełnie pojęcia bo wozi Pani d.... służbowym samochodem z kierowcą , skierowanie lini 122 do szpitala na Zaspie , oznacza że my młodzi mamy umierać i nie żyć i cieszyć się z życia , niech pani otworzy linie na wszystkie cmentarze w Trójmieście najlepiej , mieszkam 30 lat w Sopocie ale to co Pani robi .... dymisja nic więcej