Widok

Lis na wylocie z Wesołej

W nocy z Wielkiej Soboty na Niedzielę Wielkanocną na rogu Księżycowej i Wesołej biegł sobie lisek. I zdaje się, że zgubił coś co wyglądało jak średniej wielkości kot z dużą ilością białego koloru. Jakiś czas później już tego nie było, więc musiał wrócić i zabrać swoją zdobycz.
Nie zginął komuś taki kot lub królik w okolicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaginęła mi teściowa, niższa, zawsze chodziła w białym futrze. Nie jestem zainteresowany odnalezieniem. Ale ostatecznie, może okazać się, że to nie te gabaryty jak na lisa. Więc jest niestety szansa na odnalezienie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Od pola lis przyszedł. Widzę go często na polu między Rolnicza a Ksiezycowa wieczorami i nie przeszkadza. Zostawić w spokoju.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz kury? Ja mam i każdego dnia o jedną mniej. Podaj adres też sobie będę wpadał do ciebie do domu po jakieś fanty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

wies tu chodza lisy , dziki .Normalka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Taras z desek kompozytowych - (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry