Widok

Listy do M.

Listy do M. Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Listy do M..

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto

Bardzo przyjemny film, warto!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super

Pełne kino! Byliśmy w czwórkę wszystkim się podobało!! Przyjemny dobrze zrobiony film, może bez wielkich ambicji ale zdecydowanie polecam na relaks.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gorąco polecamy!

Ciepła zabawna opowieść o miłości. idealny film na święta dla całej rodziny.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

typowa romantyczna komedia z watkiem swiatecznym

ktora o dziwo przyjemnie sie oglada od poczatku do konca
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

POLECAM

Rewelacja! nieznosze z reguły polskich komedii, no moze oprócz Lejdis ale ta jest świetna .A Karolak urodził się do tej roli.BRAWO!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam w okresie przedświatecznym.Ale żadna rewelacja.Ci sami aktorzy w serialach i w tym filmie.Adamczyk,Karolak,Zielińska no i Pani Tyszkiewicz.Dobre komedie to były, a ta bardzo mierna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

:)

Nie jest to ambitne dzieło i nie nalezy go rozpatrywac w tej kategorii:) to po prostu dobra komedia, na której mozna sie pośmiac, nie zerkając co chwile na zegarek , polecam:)

jest parę niezłych tekstów;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam!

film miły lekki i przyjemny - dla odstresowania. Można jednak zrobić komedię bez wulgaryzmów, przeklenstw itp. [ co ostatnio w naszych rodzimych komediach królowało :))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo fajny film

Zreszta średnia ocena 8 pkt. na filmweb mówi sama za siebie (np. Wyjazd Integracyjny który dla mnie był porażka ma średnia ocene 4)
Ten mi się zdecydowanie lepiej podobał : )
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy można zabrać na to 14-nastolatki ?

Chcemy wyjść z klasą i nie wiemy czy film jest dobry dla nas ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

warto zobaczyć ;)

Film dobry, dobrze zrobiony -można się pośmiać ale też wzruszyć, więc nie jest to typowa komedia romantyczna. Gra aktorska bardzo dobra. Polecam ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Faktycznie świetny film z tego gatunku!!!

Wartka akcja, super dobre dialogi, wzruszjące sceny, zero nudy. Gra i dobór aktorów trafiony, aczkolwiek gra Sztura, Karolaka i Kasi Bujakiewicz najbardziej mi się podobała. Dykcja Sztura świetna, prawdziwy radiowiec. POLECAM, WARTO!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja !!!

Polceam wszystkim pójście na ten film. Nie będzie to strata czasu i pieniędzy . Mozna się pośmiać jak i również wzruszyć. Dobra gra aktorska śmieszne dialogi.... Naprawe dobre polskie kino :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

:-)

Obawiam się, że będzie to słaba kopia "To właśnie właśnie miłośc", ale !
Gratulacje dla wszystkich aktorów, reżysera i wszystkich osób, które sprawiły, że polski widz zacznie wierzyć w dobrą polską komedię romantyczną. Pośmiałam się, wzruszyłam i pomyślałam "więcej takich filmów". Miły, przyjemny i dla każdego. Bo przecież.. każdy potrzebuje miłości :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film godny exportu!

Bardzo dobry film! Dawno nie widziałam tak miłego, ciekawego, polskiego filmu!
Akcja wartka, zwarta, a jednocześnie wielowątkowa. Film trochę śmieszny, trochę romantyczny, trochę tragiczny i prawdziwy. Dobrze promowany, może też spodobać się za granicą! Trzeba zobaczyć!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się z Kasią, chociaż...

Na film wyciągnęła mnie moja dziewczyna. Idąc nie nastawiałem się ani negatywnie, ani pozytywnie. Ott, pójdzie się, się zobaczy.
Nie sposób się zgodzić iż jest to kopia amerykańsko/angielskich komedii, coś na styl filmów z Hugh Grant-em. W moim odczuciu, film mógłby trwać 1,5h. Niektóre sceny są zbyt długie, przez co męczące. Miałem wrażenie jakby reżyser miał dodatkową szpulę taśmy, którą za wszelką cenę musiał wykorzystać. Jak to ma miejsce w większości (jak nie we wszystkich) polskich komediach, od zatrzęsienia jest product placementu. Gra głównych aktorów dobra i bardzo dobra. Doszukałbym się jednej sceny całkowicie spartolonej przez reżysera. Kilka lekko naciąganych - jak to w komediach romantycznych. Poza tym było ok :) Spokojnie można się wybrać. Daję 6-7/10
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciepły,wzruszający i śmieszny

W końcu nie miałam poczucia wywalonych pieniędzy po zobaczeniu polskiego filmu w kinie. Bardzo ciepła opowieść o losach różnych ludzi. Zdarzyło mi się wzruszyć, co ostatnio zdarzyło mi się na "Królu Lwie" x-naście lat temu. Naprawdę szczerze polecam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skoro chwalicie

To dzisiaj się wybieram!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

od ilu lat to film???

od ilu lat wpuszczaja na ten film odiszcie szybko;-)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wybitnie średni film.

Zdecydowanie wolę w kinie obejrzeć ambitniejsze kino. Listy do M. spokojnie można obejrzeć przed telewizorem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Filmy

Wysokie i niskie tony (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

Piep*zyć Mickiewicza 3 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Piep*zyć Mickiewicza 3 . Przeczytaj o filmie.

Wielki Marty (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki Marty . Przeczytaj o filmie.

do góry