Widok

Listy do M.

Listy do M. Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Listy do M..

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie warto

Wczoraj byliśmy na filmie Listy do M. - od dluższego czasu polski film na który warto pójść do kina i obejrzeć lekką komedię romantyczną lekką dozą powagi życiowej - bardzo polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

listy do M.

jak dla mnie film poprawny, bez żadnej rewelacji,

szkoda :( po tych wszystkich reklamach jestem rozczarowana tym co zobaczyłam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

wg mnie warto

nie, zeby zobaczyc jakies glebokie dialogi, ambitne kino, ale zeby zobaczyc co dzieje sie z ludzmi w swieta. Samotne dzieci, pijana matka, samotne macierzynstwo. OD razu czlowiek przeklada to na wlasne zycie..i nie chce takiego czegos. Wg mnie film ma szanse poruszyc nasze serduszka. Sprawic, zebysmy byli lepsi. Wg mnie nie jest to komedia, ale obyczajowy o zabarwieniu kemediowym. Wiele razy uronilam lezke na tym filmie. Tak jakos mnie rozczulil:) Idzcie, zobaczcie i zastanowcie sie nad tym co nas otacza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

tragedia z happy endem

dramat najgorszej treści, nic nowego, stare "sprawdzone" metody wyciskania łez po to aby wszystkie wątki "szczęśliwie" zakończyć w ciągu ostatnich 5 min.
Spodziewałam się hitu na miarę "Love Actually" a wyszło jak zawsze w polskim kinie... żenada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Dobrze zrobiony film. Śmieszny, momentami wzruszający. Dobra gra aktorska-Adamczyk jak zawsze świetny. Ale nie jest to komedia romantyczna a raczekj komediodramat.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od ilu lat?

Od ilu lat jest ten film?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez rewelacji. Poprawny, jak na formułę kina familijnego przystało, z przyjemnością można go obejrzeć w okolicach Bożego Narodzenia wraz z ciocią i babcią, niemniej odnosi się wrażenie, że wszystko to gdzieś już się widziało. Porównywany do "Love actually" nie bez podstaw.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

naprawdę fajny film. Pośmiałam się na nim ale też fabuła wciągająca. polecam.;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja.polceam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

fajny film, miło się rozczarowałam porównując go z ostatnio oglądanymi polskimi filmami , film nie jest typową dla mnie komedią, powiedziałabym, że jest to chwilami tragikomedia o ludzkiej samotności, film ma wspaniały wzruszający, ciepły klimat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LISTY DO M.

Ciepła komedyjka z zabawny scenami dotyczącymi świat.Zobaczymy w końcu coś o
świętach od kuchni.Polecam :)

jest ok

po raz pierwszy po wyjściu z kina z polskiej komedi, nie miałam poczucia obciachu i wywalonych pieniędzy w błoto.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Wspaniały", "super", "najlepsza polska komedia"...ludzie, nie przesadzacie trochę? Kolejny TVN-owski produkt dla mas, tani wyciskacz łez, a od nadmiaru słodyczy na koniec aż robi się niedobrze, ale niewybredna gawiedź klaszcze w dłonie i wzbogaca konto tej złodziejskiej instytucji. Książkę jakąś mądrą lepiej byście poczytali albo wsparli Caritas przed świętami
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 17

super !

jedna z lepszych polskich komedii romantycznych . GORĄCO POLECAM !
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

bardzo fajny

Komedia bardzo fajnia, niesamowite teksty i dużo z życia wziętego:)
Naprawdę polecam:) i babeczkom i facetom.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe

super film, barrdzo poprawił mi humor
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nuda, ciągle ci sami aktorzy! Boję się otworzyć szafę, bo Karolak wyskoczy! To prawda, że dobre polskie komedie to były!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fajne.

Bardzo mi się podobał ten film.Naprawdę wszystkim polecam.Mi się bardzo podobał w filmie Karolak niezłe miał teksty.
Podrawiam: Najarana Życiem;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam

Byłam na tym filmie z mężem i obojgu nam się podobał. Film lekki i przyjemny, momentami wzruszający. Myślę, że jest to świetny film wpisujący się w atmosferę przedświąteczną. Warto wybrać się na ten film!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Melania (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.

Dalej jazda 2 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda 2 . Przeczytaj o filmie.

Wielki Marty (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki Marty . Przeczytaj o filmie.

do góry