Widok
ja mam tam na 5 dni wesele to więcej powiem po, ale dotychczas jestem zadowolona.... szef kuchni kopetentny i chętny do współpracy... jedyny minus to to że często choruje, no ale to nie jego wina ;) na razie mielismy takie szczęście, że trafialiśmy na niego, ale niew iem jak to jest jak go nie ma czy jest ktoś kto podejmuje decyzje :) hmmm pewnie musi być :)
na razie nie mam zastrzeżeń :)
na razie nie mam zastrzeżeń :)
Ostatnio zaprosiłam siostrę na kawę do Livala i przy okazji pooglądałam pomiesczenie- restaurację. Kucharz akurat był chory, ale pan z recepcji powiedział, że kucharz (jak będzie chory) wyda przykazy względem pracowników kuchni telefonicznie ;-) na ścianach wisiały jakieś certyfikaty i dowody uznania względem ich kuchni.
Ub czekam na wrazenia z wesela w Livalu, no i oczywiscie zycze Tobie i Przyszlemu Mezowi wszystkiego najlepszego:)by bylo jak w Bajce:)
My tez mamy zarezerwowana sale w Livalu na wrzesien) do tej pory, pelen profesjonalizm:)
Jeszcze jedno pytanko do Ub:)- placice za parking przed hotelem dla Gosi weselnych, czy to jest juz w cenie wesela? nie spytalismy o to, a wydaje sie to wazne, gdzies nam umknelo:)
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
My tez mamy zarezerwowana sale w Livalu na wrzesien) do tej pory, pelen profesjonalizm:)
Jeszcze jedno pytanko do Ub:)- placice za parking przed hotelem dla Gosi weselnych, czy to jest juz w cenie wesela? nie spytalismy o to, a wydaje sie to wazne, gdzies nam umknelo:)
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
Lival jest bardzo fajnym miejscem, ale jak dla mnie ma jedno male "ale"...podobalo mi sie tam wszystko z wyjatkiem ilosci miejsca do tanczenia. Nie wiem na ile osob chcesz miec impreze, ale zwroc uwage na wielkosc tego parkietu w sali, gdzie sa stoly i jednoczesnie sie tanczy...moim zdaniem jest go troszke malo, a po wykladzinie nienajwygodniej jest "wywijac" w szpilkach. Ale wszystko inne moim zdaniem jak najbardziej ok:)