Widok

Lizak (nie mylić z LiKi) - opinia

po 1. chciałam poprosić kogoś kto dodaje podstawione pozytywne opinie, aby używał treści bardziej pasujących do uczniów gimnazjum. po 2 chciałam powiedzieć, że szkoła nie jest tym czego się spodziewałam. w folderach jest napisanych dużo rzeczy, których w szkole później nie było (jak np nauka j.włoskiego czy rosyjskiego lub zagraniczne wycieczki klasowe). Pani dyrektor może i zależy głównie tylko na wysokich statystykach i pieniądzach, ale przez to czasami bardziej się wysila żeby załatwić coś co nie pasuje uczniom lub rodzicom. co do kadry, zgodzę się z LiKi potrafi załamać. 4 nauczycieli z jednego przedmiotu w ciągu 3 lat to dość dużo. a nauczyciele którzy mówią do uczniów w sposób"wyglądasz jak ze srebrzyska" moim zdaniem nie powinni mieć nawet kontaktu z młodzieżą. Z innego przedmiotu w tym roku przewinęło się w mojej klasie 3 nauczycieli w ciągu jednego semestru. to już jest moim zdaniem jakiś szczyt..Toalety są zaniedbane, a korytarzami często nawet nie da się przejść. Gdybym teraz miała jeszcze raz wybierać gimnazjum na pewno wybrałabym inne. Zważając na organizację tej szkoły żałuję, że nie zmieniłam jej w trakcie nauki.
Moja ocena
poziom nauczania: 4

wyposażenie: 1

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 3

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam-rotacja nauczycieli,szkoła słabo wyposażona i wykorzystują uczniów do promowania szkoły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry