Widok
chamska obsługa i kiepski właściciel - nie wiem czy bym ryzykowała w tej knajpie coś więcej niż popijawę studencką. A jak pomyślę, ze moi goście mieliby jeść na stołach, na których wszyscy w czwartki tańczą, to tak jakoś mi nie pasuje weselnie... Poza tym można sobie nie źle rozwalić sukienki o ławy i buty na "parkiecie". Ale co kto lubi...
Za 170 bym się nie zdecydowała
(nasze wesele z poprawinami, noclegiem dla wszystkich gości, tortem, ciastami i napojami - kupiliśmy tylko własną wódkę i napoje gazowane kosztowało 200 od osoby, więc tym bardziej 170 za kolibę uważam za dużą przesadę)
Za 170 bym się nie zdecydowała
(nasze wesele z poprawinami, noclegiem dla wszystkich gości, tortem, ciastami i napojami - kupiliśmy tylko własną wódkę i napoje gazowane kosztowało 200 od osoby, więc tym bardziej 170 za kolibę uważam za dużą przesadę)
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
Warto przeczytać ich ofertę-menu weselne dokładnie. (chodzi mi o Kolibę)Np za witanie gości szmpanem przy wejściu życzą sobie 8zł od osoby. Jakiś absurd. Robi to na mnie wrażenie, że raczej bedą się starali na każdym ktoku dorzucic jakies dodatkowe koszty. Tak zreszta tez słyszałam od innych. Tez myślałam przez chwile nad tym lokalem ale raczej mnie nie zachęcił.