Widok

Lokal KOLIBA W SOPOCIE.OPINIE

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam czy ktos robił wselu lub inną imprezkę w lokalu Koliba lub Sabat w SOPOCIE?

Maja dość wysokie ceny:
170 zł /os
w tej cenie jedzenie,sala,obsługa,ochrona oraz 0,5l wódki na parę
do tego proponuje wynająć u nich DJ'a za 500 zł

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ceny nie drogie jak na wesele,bo alkohol jest w cenie wiec super aloe mala ta knajpa lecz cudowna bo na plazy:?):)zawsze tam chodzilam na imprezki studenckie:):)sa fajne a co do dj to puszcza fajna muzyczka ale ciagle to samo:):) co tydzien to samo lecialo hehehe:):)

A CZY 05 L NA PARE TO NIE ZA MAŁA?
BĘDZIE OK 50 OSÓB ILE DOKUPIĆ ALKOHOLU ? MOŻE WINO?

image
Koliba w Sopocie mmmm, najlepsze imprezy za czasów studenckich :)))

image
zgadzam sie z kolezanka:):)imprezki w kolibie jako studentka...:)superowoooo

Jak na lokal studencki to super...

ale na wesele radzę się zastanowić...bo ja też o Kolibie myślałam, ale jak sobie pomyślałam o tych wielkich ławach i gościach proszących innych gosci aby mogli wstać od stołu to się rozmyśliłam...

Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
bylam tam na nie jedej imprezie studenckiej klimat fajny ale chyba nie na wesele...

image
image
chamska obsługa i kiepski właściciel - nie wiem czy bym ryzykowała w tej knajpie coś więcej niż popijawę studencką. A jak pomyślę, ze moi goście mieliby jeść na stołach, na których wszyscy w czwartki tańczą, to tak jakoś mi nie pasuje weselnie... Poza tym można sobie nie źle rozwalić sukienki o ławy i buty na "parkiecie". Ale co kto lubi...
Za 170 bym się nie zdecydowała
(nasze wesele z poprawinami, noclegiem dla wszystkich gości, tortem, ciastami i napojami - kupiliśmy tylko własną wódkę i napoje gazowane kosztowało 200 od osoby, więc tym bardziej 170 za kolibę uważam za dużą przesadę)

Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

A czy ktos sie moze wybiera do Koliby w przyszłą sobote?? 28.06?? Mam sprawe :)
image
image
image
Warto przeczytać ich ofertę-menu weselne dokładnie. (chodzi mi o Kolibę)Np za witanie gości szmpanem przy wejściu życzą sobie 8zł od osoby. Jakiś absurd. Robi to na mnie wrażenie, że raczej bedą się starali na każdym ktoku dorzucic jakies dodatkowe koszty. Tak zreszta tez słyszałam od innych. Tez myślałam przez chwile nad tym lokalem ale raczej mnie nie zachęcił.

A ja sie pytam czy ktos sie tam wybiera na imprezke w sobote 28.06 :)??
image
image
image
a do tego kontakt utrudniony....chccą załatwiać wszystko drogą mailową ;/ oni są smieszni

image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry