Widok
Zawsze zastanawia mnie z kad ludzie sie tacy biorą "Mój tata na podstawie widzimisie powiedział że jest OK"
A normy zna ?
Miarke w ręku miał ?
Wilgoć zbadał ?
Inspekcje spadu wody w instalacji ściekowej zbadał ?
Wentylacje zbadał ?
Czy izolacja termiczna jest prawidłowa ?
Czy Zs impedancji zbadał ?
A może wyssał swoja opinie z lizaka ChupaChup's
A normy zna ?
Miarke w ręku miał ?
Wilgoć zbadał ?
Inspekcje spadu wody w instalacji ściekowej zbadał ?
Wentylacje zbadał ?
Czy izolacja termiczna jest prawidłowa ?
Czy Zs impedancji zbadał ?
A może wyssał swoja opinie z lizaka ChupaChup's
bardzo merytoryczny wypowiedź.
1. drogo w stosunku do innych deweloperów budujących w tym standardzie? proszę przykład,
2. "niska jakość" opisz dlaczego tak wnioskujesz.
Warto opisywać na jakiej podstawie wyciągamy wnioski, wówczas odpowiedź będzie miała jakąkolwiek wartość.
Pytanie chyba było adresowane do osób które miały już doświadczenia z tym deweloperem i są wstanie przedstawić prawdziwe minusy jak i plusy.
1. drogo w stosunku do innych deweloperów budujących w tym standardzie? proszę przykład,
2. "niska jakość" opisz dlaczego tak wnioskujesz.
Warto opisywać na jakiej podstawie wyciągamy wnioski, wówczas odpowiedź będzie miała jakąkolwiek wartość.
Pytanie chyba było adresowane do osób które miały już doświadczenia z tym deweloperem i są wstanie przedstawić prawdziwe minusy jak i plusy.
Chodzi o dewelopera Lokum SC? http://lokum.gda.pl/ ?
To ja mam dom od nich, kupiony kilka lat temu. Nie było usterek, kłopotów przy odbiorze, podczas eksloatacji równiez spokój. Dom ma juz kilka lat, elewacja wygląda ładnie, ściany na zewnątrz czy wewnątrz nie popękały, zero wilgoci, grzybów, zacieków, nieszczelnosci - byłam i jestem zadowolona.
Jedyny mankament - grubość ścian i wygłuszenie między lokalami w bliźniaku nie jest super, powinna być ściana grubsza czy lepiej to zrobione, nie wiem, ale generalnie - nie żałowałam nigdy zakupu.
Jedyny mankament - grubość ścian i wygłuszenie między lokalami w bliźniaku nie jest super, powinna być ściana grubsza czy lepiej to zrobione, nie wiem, ale generalnie - nie żałowałam nigdy zakupu.
Mieszkam na Ogrodowej i widzę gdzie zamierza budować firma lokum. W miejscu gdzie co roku jest bajorko, gdzie przechodzi dren z odwodnieniem. W tym miejscu gromadzi się woda z całej ulicy Ogrodowej. Powodzenia dla tych którzy zakupią dom zbudowany na takim podmokłym terenie, który lokum pewnie kupiła za 10% wartości.