Widok

Lotnisko Gdynia

Szanowni państwo,

Brak obiektywizmu tego portalu, a może raczej skrajna stronniczość wychodzi po raz kolejny - 25.11 lotnisko Gdynia-Kosakowo odwiedziła delegacja SLD z Leszkiem Millerem oraz europosłem panem Bogusławem Liberadzkim. Informacji o tym spotkaniu ze świecą szukać na Waszym portalu. Dlaczego? Czy dlatego, że politycy SLD pochlebnie wyrażali sie o gdyńskim projekcie?

Nazwa Trojmiasto.pl zobowiązuje do bycia obiektywnym dla wszystkich jego podmiotów, jeżeli zaś reprezentujecie tylko gdański punkt widzenia zmieńcie nazwę na tylkogdansk.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszystko ma plusy i minusy :
fajnie że powstaną nowe miejsca pracy
fajnie że prawie z domu można by polecieć na drugi koniec europy
fajnie że w razie mgły na lotnisku w Gdańsku mógłbym wylądować w Gdyni
ale nie uśmiecha mi się
ani hałas latających samolotów
ani to że czasem trzeba spuścić paliwo przed lądowaniem - bo gdzie ? tam gdzie chodzę na grzyby ? czy do zatoki ? czy na osiedle gdzie mieszkam?

A wizyta SLD no cóż , władzy nie mają więc ich zdanie jest warte mniej więcej tyle co twoje lub moje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te lotnisko nie ma ekonomicznych podstaw. Pomorze nie potrzebuje nowego lotniska.

Więc o co chodzi ? O to samo co za komuny, prominenci szukają sposobów na zabłyśnięcie, wyróżnienie się i przy okazji defraudację grubych milionów.
Portal napisze o tej wiekopomnej wizycie za jakiś czas, kiedy zainteresuje się tym prokuratura.

Inne tematy z forum Polityka

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

do góry