Widok

Love Desire opinie

Używa ktoś może LoveDesire ale w wersji premium? Pytam się tutaj o te w czarnej buteleczce. Podoba się dziewczynom? No i czy mocno sie trzyma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Używam i jest spoko. Trochę inny zapach, bardziej korzenny. Kobietom zdecydowanie sie podoba.

Chodziło mi bardziej o to aby zapach nie wywietrzał po pół godziny jak to bywało z niektórymi zapachami jakich używałem.

Trwałośc również jest o wiele mocniejsza.

Czy te love desire premium różnią się bardzo od standardowych?

Zdecydowanie. Premium są mocniejsze, bardziej korzenne oraz lepiej się utrzymuja na skorze

Podsumowanie:

LoveDesire Premium w czarnej buteleczce to perfumy o wzmocnionej formule, które wyróżniają się intensywnym, korzystym zapachem znacznie trwalszym niż wersja standardowa. Produkt utrzymuje się na skórze przez znacznie dłuższy czas, co stanowi główną zaletę w porównaniu do zwykłych zapachów, które często wietrzą się po zaledwie trzydziestu minutach. Perfumy cieszą się pozytywnym odbiorem wśród kobiet, a ich mocniejsza kompozycja zapachowa oraz lepsza trwałość czynią je godnym wyborem dla osób poszukujących długotrwałego zapachu o charakterystycznym, korzystym profilu zapachowym.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...

do góry