Widok

Love Desire opinie

Używa ktoś może LoveDesire ale w wersji premium? Pytam się tutaj o te w czarnej buteleczce. Podoba się dziewczynom? No i czy mocno sie trzyma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Używam i jest spoko. Trochę inny zapach, bardziej korzenny. Kobietom zdecydowanie sie podoba.

Chodziło mi bardziej o to aby zapach nie wywietrzał po pół godziny jak to bywało z niektórymi zapachami jakich używałem.

Trwałośc również jest o wiele mocniejsza.

Czy te love desire premium różnią się bardzo od standardowych?

Zdecydowanie. Premium są mocniejsze, bardziej korzenne oraz lepiej się utrzymuja na skorze

Podsumowanie:

LoveDesire Premium w czarnej buteleczce to perfumy o wzmocnionej formule, które wyróżniają się intensywnym, korzystym zapachem znacznie trwalszym niż wersja standardowa. Produkt utrzymuje się na skórze przez znacznie dłuższy czas, co stanowi główną zaletę w porównaniu do zwykłych zapachów, które często wietrzą się po zaledwie trzydziestu minutach. Perfumy cieszą się pozytywnym odbiorem wśród kobiet, a ich mocniejsza kompozycja zapachowa oraz lepsza trwałość czynią je godnym wyborem dla osób poszukujących długotrwałego zapachu o charakterystycznym, korzystym profilu zapachowym.

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry