Widok

Lubisz zielonkawe mięso ? Zapraszamy !

Witam,
byłem w ostatni czwartek w tej "restauracji". Chciałem z moją dziewczyną zjeść porządny obiad. Po pierwsze co mi się rzuciło w oczy stół był brudny, ale to już przeoczyłem. Po dostaniu mojego obiadu zauważyłem że mięso jest zielone, w żadnym wypadku nie przypominało mięsa (w środku zupełnie inna barwa niż na zewnątrz). Co najgorsze że smakowało jak skarpetki. Nigdy więcej tam nie przyjdę i nikomu z was nie polecam, chyba że lubicie mieć problemy z żołądkiem.

Pozdrawiam głodomorów
i nie pozdrawiam tego tej knajpy - fu !

wypowiedź zmoderowana ( 2011-07-11 20:15:52)

Moja ocena
Restauracja Safari kategoria: Restauracje
obsługa: -

menu: -

jakość potraw: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przynajmniej od półtora roku jestem stałym klientem tej restauracji. Zanim odkryłem Safarii, stołowałem się w różnych miejscach Sopotu i Gdyni i w zasadzie nigdy w żadnych knajpach nie byłem do końca usatysfakcjonowany. Kiedy odkryłem Safarii, to już po kilku wizytach wiedziałem, że jest to właściwe miejsce do codziennego stołowania się. Kuchnia smaczna, świeża, domowa. Codziennie kilka dań dnia oprócz tych stałych w karcie. Co najważniejsze, właścicielka jest obecna codziennie w lokalu i sama dba o satysfakcję klientów, dopytując i doradzając wybór dania. Dlatego wpis powyższy jest niewiarygodny. To najpewniej niezadowolona z sukcesów Safarii konkurencja, która kopiuje dania i pomysły z Safarii i jak widać posunęli się dalej. Wystarczy wczytać się w ten nieszczęsny wpis, żeby zauważyć: jeśli mięso było zielone, to pan "Marek" musiał być bardzo głodny, że mimo tego smętnego koloru, jeszcze wcisnął je do buzi. Panie "Marku", wstydź się Pan i pamiętaj, że adres IP właściciela komputera można łatwo zidentyfikować a bezpodstawne pomówienie i szkodzenie wizerunkowi podmiotu jest karalne. Pozdrawiam wszystkich
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry