Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Co ma piernik do wiatraka wątek zamknięty Nazwa obca, a jedzenie polskie. Nic nie trzyma się kupy. Jakość potraw nie...
~Ewa
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 stycznia 2014

polecam wątek zamknięty Bardzo dobra restauracja, miła obsługa, jedzenie na duży +, wystrój ok, ceny...
~rmf
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 maja 2013

:) wątek zamknięty Dorsz oraz ziemniak po meksykańsku z wołowiną i najlepsze - maliny zabajone...
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 września 2012

znakomita polska kuchnia wątek zamknięty Nie gotuję w domu i codziennie stołuję się na zewnątrz. Odkąd odkryłem...
~Artur
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2011

Lubisz zielonkawe mięso ? Zapraszamy ! wątek zamknięty Witam, byłem w ostatni czwartek w tej "restauracji". Chciałem z...
~Marek
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 lipca 2011

Super klimat wątek zamknięty Kameralna, bardzo przyjazna restauracyjka. Wystrój super. Obsługa miła....
~Edyta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 października 2010

Krzysztof - opinia wątek zamknięty wprawdzie nie dawno odkryłem Safari lecz wiem ze zostanę u nich:) świetne i...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 marca 2010

juz od dawna na tak wątek zamknięty juz od dawna jestem stalym bywalcem ,cenie sobie ich urozmaicona kuchnie oraz...
~jar
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 września 2009

To jest TO! wątek zamknięty Widać, że właścicielka dba o lokal, bo w środku człowiek czuje się jak w domu...
~Agata W.
-

dodano: 8 sierpnia 2009

BOSKO!! wątek zamknięty Gorąco polecam tym mniej i bardziej głodnym :) W żadnej restauracji nie...
~Monika
-

dodano: 12 lipca 2009

zmieńcie kelnerko barmankę a będzie dobrze wątek zamknięty lokal bardzo przyjemny, ale moją i znajomych ocenę zaniża strasznie nie...
~Danuta R.
-

dodano: 2 czerwca 2009

Pysznie wątek zamknięty Kameralna restauracja z afrykanskim wnetrzem. Wpadlam tam ze znajomymi bo...
~Sopocianka
-

dodano: 27 maja 2009

afrykańskie klimaty:) wątek zamknięty trafiłam przez przypadek w to miejsce,ale nie żałuję!!!bardzo kameralnie,...
~Aga
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 1 lutego 2009

Super wątek zamknięty Bardzo smaczne jedzenie. Kameralnie i przyjemnie POLECAM
~daria
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 30 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

14

wątków

do góry