Widok

Ludzie!

Czy ktoś się w końcu weźmie za tę szkołę? Nie można wciąż zamiatać tematu pod dywan, bo są tam elitarne Hiszpańskie klasy.
Dyrektor to też lepszy cwaniak. Dla ratowania tyłka zrobi wszystko. Potrafi w tej sprawie wysmarować pisma, które jemu może ratują skórę, ale niszczą dzieciaki, które właściwie nic wielkiego nie zrobiły. Wszystkich do sądu a "Ja Dyrektor świętoszek" Krótka ta droga Dyrektorze. Jak ktoś, to poskłada, to cała ta patologia w tej szkole razem z Panem będzie miała kłopoty. Czy ktoś widział co się dzieje jak ta "młodzież" wychodzi ze szkoły? widzieliście co wyprawiają jak tylko miną bramę szkolną. Do jakich bijatyk dochodzi przy najbliższych blokach? Stańcie pod szkołą o 13.30 a dowiecie się o czym piszę. Popatrzcie na te "dzieciaki" wybiegające z tej szkoły. Patrząc na wielu ma się wrażenie że amnestia w poprawczaku była. Nie dziwię się, że nauczyciele sobie nie radzą. Nie są przygotowani na coś takiego. Wypowiedzcie się rodzice tych pobitych dzieci. Zastraszonych, zmuszanych do różnych zachowań. Polecam szkole założyć dodatkową kamerę nad wejściem do Basenu. Wtedy zobaczą co się dzieje po lekcjach. Konkretna kontrola by się przydała. Taka z centrali Kuratorium.
Moja ocena
poziom nauczania: 1

wyposażenie: 1

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
ludzie mają dużo złego do tej szkoły , ale ona nie jest taka zła\`
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Sam tam chodzę ... wcale tak nie jest ... tak źle ... w mordę nie dostałem ani razu ... i od razu spotkałem się z akceptacją ... a takie pierdoły co ludzie piszą to bzdury na kiju .. dziękuje dobranoc.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry