Widok
Ludzie to jednak mają tupet !
http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/1200-zl-pania-do-sprzatania-ogl4590997.html
1200zł nazywają dobrymi zarobkami za prace 5dni w tygodniu dla kobiety której każą sprzątać 4 bloki, odśnieżać!! i pielić! To jest bardzo ciężka praca fizyczna. serca nie mają proponując takie zarobki. Kpina z uczciwego i pracowitego człowieka.Padaka...
1200zł nazywają dobrymi zarobkami za prace 5dni w tygodniu dla kobiety której każą sprzątać 4 bloki, odśnieżać!! i pielić! To jest bardzo ciężka praca fizyczna. serca nie mają proponując takie zarobki. Kpina z uczciwego i pracowitego człowieka.Padaka...
ha ha Halewicz gdzie znajdziesz wykształconego człowieka, który zarabia 2500 zł netto jeśli ma znajomości na stanowisku prezesa albo na stanowisku kierowniczym to tak będzie pracować nawet za 3000zl netto znam osoby którzy są wykształceni mają mgr a zapieprzają w ochronie albo w hipermarketach bo bez znajomości dzisiaj ani rusz.
Serwis Komputerowy
Halewicz, nie wiem skąd wziąłeś te dane. Jestem fizykiem biomedycznym, mam uprawnienia inspektora ochrony radiologicznej. Aktualnie podjęłam czwartą pracę od skończenia studiów.W mojej pierwszej pracy (administracja szpitala w Gdyni) zarabiałam ok 1400zł netto). Kolejna praca (prywaciarz) - 1800netto. Potem TP( w okresie desperackiego poszukiwania pracy) - ok 600zł netto (praca 5h dziennie plus jedna sobota). W obecnej pracy znów wychodzi ok 1450zł netto. Takie są realia... :(
Dokładnie:) Mnie też się wydaje, że koleś już dawno stracił kontakt z rzeczywistością. Zero rozeznania jak wygląda poszukiwanie pracy, zdobywanie wykształcenia w dzisiejszych czasach. Lepiej olewać bo tylko zamęt jest.
A co do niskich zarobków w Polsce to sami chyba jesteśmy sobie winni, chyba w każdym innym kraju ludzie już dawno wyszliby na ulice.
A co do niskich zarobków w Polsce to sami chyba jesteśmy sobie winni, chyba w każdym innym kraju ludzie już dawno wyszliby na ulice.
Przecież już pisałem ze to były UBEK teraz dorabia i płacą mu za wywiad z postów !!!! Jakiś tydzień był spokój,miał urlop. Nawet wylogował SWOJE d*pSKO!!!! Shizofremja zaawansowana!!!! Może był na leczeniu??Co Halewicz Srebrzysko się uklonilo ? Mieli miejsce?Raz pisze że walczył w latach 80( po której stronie??? zapytacie ???Niebieskiej!!!)To znów ma Swoją *Firmę*(wywiad).Pewnie znów ma służbę koło PKSu W Gdańsku.Z innych postów wynika że jest młody i dopiero zaczyna karierę zawodową.... Dawno temu był taki zakon ,który zajmował się chorymi psychicznie. Nosili habit a na głowach mieli spiczaste czapki. i z tąd nazywano ich czubkami. Z biegiem historii przeniesiono tę nazwę na ludzi niespełna rozumu. Pozdrawiam wszystkich logicznie myślących oraz Pana Halewicza. Z góry zaznaczając że nikogo nie miałem zamiaru obrazić..