Widok

Lukasz B - ocena

Daniel Banaś Temat dostępny też na forum:
Po krótkich debatach na temat kupna nowego mieszkania, wraz żoną trafiliśmy do jednego z trójmiejskich deweloperów, a po formalnej rozmowie do Pana Daniela Banasia, u którego rozpoczęła się nasza finansowa przygoda. Pan Daniel od pierwszego spotkania poświęcał nam dużo czasu i cierpliwie tłumaczył zawiłości procesów kredytowych oraz służył nam bezstronną poradą odnośnie różnych opcji kredytowych i pomógł wybrać najkorzystniejszą, jednocześnie nakreślając plusy dodatnie i ujemne z nią związane. Za każdym razem kiedy do podpisania była umowa, przechodziliśmy przez nią wspólnie, co również we mnie większą świadomość tego w co właśnie się pakuję, Pan Daniel potrafił wszystko w przystępny sposób streścić tak, że szczegół nie zasłaniał ogólnego obrazu. Na duże uznanie zasługują też maile, które dostawaliśmy po zakończeniu kolejnych etapów procesu przyznawania kredytu - zawsze było tam streszczenie kolejnych kroków, do któego mogłem się odwołać. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Daniela Banasia jako doradcę kredytowego, to człowiek który nie tylko dopnie wszelkich formalności, ale zrobi to tak, że będziesz chciał / chciała wziąć jeszcze jeden kredyt, byle tylko z nim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Łukaszu,
serdecznie dziękuję za rekomendację oraz bardzo miłe słowa. Cieszę się, że mogłem wspomóc Państwa w procesie zakupu własnej nieruchomości.
Życzę Państwu, żeby się wspaniale mieszkało w nowym mieszkaniu. W razie kolejnych pomysłów mieszkaniowych związanych z kredytem hipotecznym zapraszam zawsze do kontaktu. Do usłyszenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry