W zeszłym roku przystąpiłem do kursu w Akademii Prawa Jazdy. W tamtym okresie posiadali najbardziej zachęcającą ofertę cenową oraz przejrzyste zasady kursu. Po ok. miesiącu wykładów, które były pieczołowicie i dokładnie przygotowane przystąpiłem do jazd. Kontakt z osobą szkolącą był świetny ( z tej strony chciałbym gorąco pozdrowić p. Maćka : ) ). Instruktor sam dzwonił i starał się o to żebym jak najszybciej skończyć regulaminowe 30 h jazd , a za razem jak najszybciej przystąpić do egzaminu. Nic nie zostało bez wyjaśnienia, wszystkie błędy i zasady na drodze były dokładnie omawiane i tłumaczone w sposób zrozumiały. Egzaminu nie zdałem za pierwszym razem, ale jak wiadomo nie każdemu się musi udać. Teraz jeżdżę już sam i zasady ruchu drogowego, które wpajano mi od początku jazd wydają się jeszcze bardziej oczywiste niż kiedy jeszcze jako kursant przestraszony próbowałem nie dopuścić do wciśnięcia przez instruktora pedału hamulca (co nie zawsze się udawało : ) ). Na moim ostatnim egzaminie egzaminator powiedział: "z czystym sumieniem wystawiam Panu ocenę pozytywną". Także mogę powiedzieć z czystym sumieniem o Akademii: GORĄCO POLECAM !!!