Widok

Łukasz Jenta, Prezentacja kandydata do Rady Miasta Gdyni.

Babie Doły Obłuże Pogórze Temat dostępny też na forum:
Szanowny mieszkańcu, wyborco.

Dlaczego startuję w wyborach ? Czy wiesz, że wśród 4 najpopularniejszych ugrupowań politycznych z naszego miasta (Samorządność, PO, PiS, SLD) dominujące pozycję na listach zajmują ludzie mieszkający w innych częściach miasta ?

Cieszę się, że trafiłem na to forum i chciałbym się tutaj przedstawić jako kandydat do Rady Miasta Gdyni z naszego Okręgu. Jak można przeczytać na mojej ulotce, Tu się urodziłem, tu mieszkam i nigdzie się stąd nie wybieram. Mocno wierzę w potencjał naszych dzielnic, podobnie jak osoby tutaj aktywne. Niedawno na mojej stronie powstała nowa zakładka Pomysły Mieszkańców (http://www.lukaszjenta.pl Powstała ona jako efekt rozmów z mieszkańcami dzielnic z naszego Okręgu. Chętnie poznam Państwa zdanie na ich temat, a problemami / pomysłami zgłoszonymi przed wyborami w przypadku uzyskania mandatu Radnego naszego miasta, zajmę się w pierwszej kolejności.

Uchodzę za osobę energiczną, chętną do pomocy i godną zaufania. Jestem młody i spełniony zawodowo. Jeżeli uzyskam mandat do Rady naszego Miasta, całą swoją energię z przyjemnością poświęcę sprawom rozwoju naszych dzielnic. Dzielnic które mogą pełnić kluczową wręcz rolę w funkcjonowaniu naszego miasta a są jednak zaniedbywane przez obecnych rządzących i tak pozostanie jeżeli będziemy głosować na kandydatów tu nie mieszkających.

Dziękuję, proszę o Państwa głos. Wierzę, że zobaczymy różnice.
www.lukaszjenta.pl
www.facebook.pl/LukaszJenta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że Pani Mirosława Król (Nr. 1 z PO) mieszka chyba na Demptowie, a jak reszta ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta Król wiecznie leży u mnie w skrzynce na listy.
troll, czy wpłynie to na Pana / Pani głos? Daleko Pani Król do nas, więc wysyła ludzi z ulotkami :)) Proszę o głos na mnie, nasz Okręg pozytywnie to zauważy. Jeżeli informacje na stronie www to za mało, zapraszam we wtorek na spotkanie przedwyborcze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałem o tym. Samorządność wrzuca swoich ludzi z miasta na nasze listy, bo w Centrum, albo na Karwinach nie ma dla nich miejsca.
Czy kandydaci z list wyborczych oszołoma Korwina Mikkego, nie mają sposobu na kampanie tylko podcierać sobie tyłek Denisem i Królową. Za wszelka cenę chcesz się dostać do koryta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ciekawe czy ktoś z tak reklamujacych sie wszedzie kandydatów postara sie żeby wreszcie ul. Kwiatkowskiego była z dwoma pasami jezdni, bo w północnych dzielnicach nie da sie juz normalnie żyć, nie obchodzi to nikogo.

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (11 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

do góry