Widok

Łukasz - opinia

Dekra Temat dostępny też na forum:
Absolutnie nie polecam. Moje auto nie przeszło przeglądu ze względu na "elementy zawieszenia wysmarowane olejem, więc pewnie cieknie gdzieś Panu olej". Mechanicy sprawdzili każdy element silnika pod kątem wycieków oleju - nic nie znaleźli. 100 zł za 2tygodniowy przegląd, po 2 tygodniach wróciłem z umytym podwoziem (spryskane wodą z węża) i Pan policzył sobie 20 zł za stwierdzenie, że teraz moje zawieszenie jest już czyste. Ponadto Pan pracuje tam chyba za karę. Na telefoniczne pytanie pytanie, do której pracują w soboty, stwierdził, że "o 18 to on już będzie stał ubrany na galowo".
Moja ocena
obsługa: 1

czas realizacji: 3

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie Łukaszu,
Tylko przy dużym zaolejeniu silnika i przy wyciekach wynik badania jest negatywny.Określenie Pana "element zawieszenia wysmarowany olejem"jest bardzo pojemne .Jeżeli cały silnik i podwozie jest zaolejone , samo umycie ma duże znaczenie dla Pana , ponieważ może Pan po umyciu zaobserwować czy są jakieś wycieki czy nie.
Nasza stacja jako jedyna w sobotę pracuje najdłużej w Trójmieście, bo do godz,18.Proszę się nie dziwić , że o tej godzinie diagnosta chciałby zakończyć pracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry