Widok
Lukullus Gdańsk Tawerna Grecka - proszę o opinie.
Witajcie forumowicze!
Czy możecie coś więcej opisać na temat tej sali? Byłam na obiedzie i sala wygląda super. I menu cenowo nie jest złe. Czy ktoś tam robił wesele i może się podzielić opinią? Albo nawet podesłać zdjęcia waszej ustrojonej sali na mgrotnik@gmail.com ? Z góry dziękuję za pomoc!
Czy możecie coś więcej opisać na temat tej sali? Byłam na obiedzie i sala wygląda super. I menu cenowo nie jest złe. Czy ktoś tam robił wesele i może się podzielić opinią? Albo nawet podesłać zdjęcia waszej ustrojonej sali na mgrotnik@gmail.com ? Z góry dziękuję za pomoc!
Ja byłam na weselu u znajomego i niestety nie polecam. Całe wesele wypadło dobrze, bo atmosfera była wspaniała, ale jeśli chodzi o jedzenie - było go mało i moim zdaniem (z resztą nie tylko moim, bo i innych gości) po prostu mało smaczne. Na poprawinach natomiast podany był żurek niewiadomego pochodzenia. Szczerze odradzam. O ile miejsce i obsługa ok - jedzenie niedobre.
Jak najbardziej polecam. Mieliśmy wesele w zeszłym roku. Obsługa świetna, kierownik przesympatyczny. Jedzenia było bardzo dużo i wszystko było smaczne. Dzień przed weselem zgłosiliśmy, że dwoje gości to wegetarianie i mimo wszystko kucharz stanął na wysokości zadania i przygotował dla nich pyszne potrawy. Zdjęcia udekorowanej sali możesz obejrzeć na ich stronie na FB.