Widok

Lumpeksik - gdzie?

Czy ktos wie gdzie jest jakis fajny lumpeks godny odwiedzin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To też stań a co żałujesz im?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
fakt, one okupują ten na Opolskiej w każdy poniedziałek i wtorek, stoją już przed 8 jak ide do pracy ( otwieraja o 9) widze te same rynkowe twarze co tydzień
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
taaa...
Panie na Obrońców w Fuksie(bo tak się chyba nazywa) mają prawdopodobnie karę i muszą tam siedzieć.
Bardzo niemiłe.Idę tam kiedy naprawdę czegoś szukam
Na rynku to ceny rozne zalezy od kogo kupujesz jesli od tzw handlar to tanio nie kupisz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba autorowi chodziło o ten ogół ludzi stojących z ubraniami na rynku. Zawsze to jakieś wyzwanie - jednak mnie odstrasza taka organizacja sprzedawania ubrań (często "z ziemi", po prostu z kupy ubrań położonych na plandece)
dyskont na opolskiej mam obok bloku i... byłam tylko 3 razy i za każdym razem wychodziłam rozczarowana...
+ jest duży
- ubrań jest dużo, ale to tak dużo, że wieszaki są mocno ściśnięte obok siebie i nie ma mowy o swobodnym przeglądaniu ubrań
- nie ma przymierzalni
- ludzi dosyć sporo
W poniedziałki jest 1zł/szt - poszłam tam raz około 12 to byłam w szoku jak ponad połowa sklepu została wymieciona :D i wtedy to można swobodnie przeglądać ciuchy ;) no ale wtedy to już nic ciekawego raczej nie zostaje.

A co do Fuksa na Obrońców Wybrzeża - całkiem przyzwoity lumpeks, coś można znaleźć... Na minus zasługuje tylko brak koszyków i wiecznie znudzone panie za kasą (przynajmniej ja za każdym razem na takie trafiałam ;))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A dokladnie gdzie na rynku bo troche osob tam stoi
Na rynku na Przymorzu tez jest ala lumpeks (w nietargowe dni)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ludzi dużo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fuks na obroncow wybrzeza. dostawy w czwartki
dyskont odziezowy na opolskiej
dostawy we wtorki, w poniedzialek wszystko po 1 zl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1