Widok

Lumpeksy Gdynia

Gdzie w Gdynii w okolicach Chyloni znajdę jakieś fajne ciucholandy?:)
Z gory dziekuje za odpowiedzi;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodziłam kiedyś do lumpka na Kartuskiej, niedaleko Rossmanna.
Szwajcarski ciucholand - kiedyś mieli tam super rzeczy w dość normalnych cenach :)
nie wiem jak jest teraz, ale może warto sprawdzić... :)
A BYŁ KTOS W LUMPEKSIE W CHYLONI KOŁO RES.KARTUSKA?
syf a jak jest co ciekawego to ceny jak w sklepie ,,,jezeli chodzi o szwajcara to nic nie ma i przeginaja z cenami jak dla mnie na uzywane ciuchy to za drogo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
od otwarcia nie mam czasu tam zajsc...jak przejezdzam to widze ze zawsze jest u nich pusto...a co do szwajcara to fakt nic tam nie ma i strasznie drogo :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szwajcar mega drogi sie zrobil... :( Ja ostatnio byłam w ciuszku w chylonii przy rynku, konkretniej przy zejsciu na skm. troche malo widoczny, bo jest na pierwszym pietrze, przez buty sie wchodzi. w sumie od niedawna sa, ale maja fajne ciuszki, sporo metek, adidas, puma, calvin clein, tommy, itp. i dzieciecych tez troche jest. no i ceny niziutkie :) dostawy w soboty maja a w pt -30%.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i ciuchy mlodziezowe a nie dla starych bab :) i to mi sie podoba

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (76 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

do góry