Widok

Łupiez pstry

Czy ktoś to miał ? Jak mogłam sie tym zarazić ? :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łupież pstry najlepiej leczyć Nizoralem :) Mogłaś sie zarazić w sklepie przymierzając rzeczy, w solarium..

A jesteś pewna,że jest to łupiez pstry? Byłaś u lekarza? A zarazić można sie tym od kogoś, w siłowni, na basenie W wielu miejscach.

Tak. Mam takie plamki z tyłu na plecach oraz w okolicy włosów na głowie. Zapisałam się specjalnie do dermatologa bo na początu myslalam ze jest to jaks swierzb czy coś takiego. Chodziłam dwa miesiące temu na saune to pewnie tam sie zarazilam Ogolnie lekarz powiezial ze jest to llupiez pstry. Na razie mam nizoral i clotrimazolum ale wydaje mi sie ze z dnia na dzien jest gorzej i lupiez sie powieksza.

leczenie może trwać nawet 2 miesiące

Ludzie dziewczyno To nie sa srodki na lupiez pstry. Tak sie lupiezu pstrego nie leczy. Szczgolnie,ze w tym przypadku trzeba leczyc nie tylko skóre glowy ale rowniez skóre tak wiec oprocz szamponu musisz rowniez stosować emulsje. Kup sobie pityver

a to jest w aptekach?

ja leczyłam łupież pstry nizoralem... nie tylko myłam nim włosy sle też całe ciało. W końcu sie wyleczyłam, ale to troche trwało.

tak, jeszcze sobie w sieci zamowisz : http://pityver.pl/ Ogolnie todziwie sie ze lekarz CI o tym nie wspomnial. No ale pewnie bylas na fundusz to troche sobie to olal. Mi przypisali o prywatnie.

U mnie bardzo dobrze sprawdził się szampon https://hermzlabs.pl/products/healpsorin-szampon-500ml . Ma naprawdę skuteczne działanie, doskonale oczyszcza skórę głowy i przede wszystkim łagodzi uczucie podrażnienia, więc na pewno będziecie zadowoleni z wyboru

Inne tematy z forum Zdrowie

Niskie libido w wieku 25 lat (7 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, Od kilku miesięcy odczuwam niskie libido, mam również problemy z erekcją....

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Feromony i ich działanie na kobiety (6 odpowiedzi)

Co sądzicie na temat wpływu feromonów na kobiety ? Czy rzeczywiście mogą sprawić,ze ktoś będzie...

do góry