Widok
M M - opinia
Ponad dwa tygodnie temu przyjęto moje zamówienie na wymianę wkładki w drzwiach Witex zapewniając jednocześnie , że nie będzie problemu z przemalowaniem drzwi, obłożeniem płytą oraz uszczelnieniem i wyciszeniem .Kazano mi czekać na powrót pracowników z urlopu zapewniając , że niezwłocznie po urlopie usługa zostanie wykonana. Nikt jednak w umówionym dniu nie odezwał się do mnie . Zadzwoniłam ponownie . Kazano mi czekać na telefon montera . Kolejny dzień nikt nie raczył się odezwać . Monitowałam więc dnia następnego . Umówiony monter przyjechał z godzinnym opóżnieniem, wymienił wkładkę za 320 zł nie wykonując pozostałych prac. .Następnego dnia przyjechał kolejny pracownik firmy i stwierdził, że nie podejmie się pomalowania drzwi (może jedynie wymienić zamki) lecz usługę tę wykona jego kolega za dwa tygodnie (sic!).Firma jest monopolistom na rynku i fakt ten wykorzystuje arogancko i lekceważąco traktując klientów. Dlaczego firma przyjmuje zlecenie , karze czekać klientowi na realizacje kilka tygodni skoro usług nie wykonuje? Straciłam cenny czas a usługa nie została wykonana . Drzwi są nieestetyczne , akustyczne, nieszczelne a firma fatalna .
M.M
M.M
Moja ocena
Witex Super-Lock
kategoria: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne
obsługa: 1
asortyment: -
przystępność cen: 1
czas realizacji: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź biura.
Nie wiem skąd biorą się takie nieprawdziwe i przekłamane opinie.
Klientka zleciła naszej firmie przemalowanie drzwi. Niestety nie wykonujemy takich usług. Zaproponowaliśmy tylko tzw. oblistwowanie drzwi z wymianą panela. Niestety sprowadzenie i przygotowanie odpowiednich listew aluminiowych, przemalowanie ich w lakierni na odpowiedni kolor, zakup panela dekoracyjnego - trwa. Na wykonanie tej usługi potrzebujemy ok. 2-ch tygodni. Nie jesteśmy w stanie zadowolić klientów, którzy chcą aby usługa była wykonana z dnia na dzień.
Używanie zwrotów o arogancji i lekceważeniu jest kompletnie niezgodne z prawdą. Zawsze staramy się pomóc klientowi. Fakt, że nie zawsze następuje to w terminie, który jest oczekiwany przez klienta, ale na to nie zawsze mamy wpływ.
Nie wiem skąd biorą się takie nieprawdziwe i przekłamane opinie.
Klientka zleciła naszej firmie przemalowanie drzwi. Niestety nie wykonujemy takich usług. Zaproponowaliśmy tylko tzw. oblistwowanie drzwi z wymianą panela. Niestety sprowadzenie i przygotowanie odpowiednich listew aluminiowych, przemalowanie ich w lakierni na odpowiedni kolor, zakup panela dekoracyjnego - trwa. Na wykonanie tej usługi potrzebujemy ok. 2-ch tygodni. Nie jesteśmy w stanie zadowolić klientów, którzy chcą aby usługa była wykonana z dnia na dzień.
Używanie zwrotów o arogancji i lekceważeniu jest kompletnie niezgodne z prawdą. Zawsze staramy się pomóc klientowi. Fakt, że nie zawsze następuje to w terminie, który jest oczekiwany przez klienta, ale na to nie zawsze mamy wpływ.