Widok
M - opinia
Niestety ze Szpitalem Redłowskim miałam kilka razy do czynienia kilka lat temu patologia ciąży - poronienie nie będe opisywać jak się zachowywali lekarze w stosunku do całej sytauacji - żenada. Wolałam się wypisac na własne żadanie i poronic w domu niż tam.
Izba Przyjęc Ginekologiczno - Położnicza jedna wielka porażka. !!!
Ale nie o tym miałam pisać.
W badaniu cytologicznym wyszła mi III i CIN1 dostałam skierowanie od lekarza z Przychodni na kolposkopie,zadzwoniłam i co sie dowiedziałam ze by ją zrobili jakbym miała raka haha jakis żart ?!! pytam bo nie wiem czy śmiać się czy płakać !! Pani poinformowała mnie iż nie mogą wykonać mi kolposkopi ponieważ jest ona tylko dla ;pacjentów onkologicznych i jak chce to może mi podać numer telefonu zaprzyjażnionego lekrza który zrobi mi prywatnie. Super tylko co jeśli nie mam pieniędzy,?? to nie zrobie a potem, faktycznie ko wie może przyjde z rakiem.
Wielka żenada ten Szpital.!!!!
Izba Przyjęc Ginekologiczno - Położnicza jedna wielka porażka. !!!
Ale nie o tym miałam pisać.
W badaniu cytologicznym wyszła mi III i CIN1 dostałam skierowanie od lekarza z Przychodni na kolposkopie,zadzwoniłam i co sie dowiedziałam ze by ją zrobili jakbym miała raka haha jakis żart ?!! pytam bo nie wiem czy śmiać się czy płakać !! Pani poinformowała mnie iż nie mogą wykonać mi kolposkopi ponieważ jest ona tylko dla ;pacjentów onkologicznych i jak chce to może mi podać numer telefonu zaprzyjażnionego lekrza który zrobi mi prywatnie. Super tylko co jeśli nie mam pieniędzy,?? to nie zrobie a potem, faktycznie ko wie może przyjde z rakiem.
Wielka żenada ten Szpital.!!!!
Moja ocena
Szpital Morski im. PCK
kategoria: Szpitale
obsługa: 1
jakość usług: 1
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6