Widok
MACH osiedle bursztynowe
wiem ze to nie ten dział ale ta tym o mieszkaniach nie doczekam sie odpowiedzi...czy któraś z was kupowała mieszkanie na wyżej podanym osiedlu? na co zwracać uwagę przy odbiorze? czy po jakimś czasie wyszły wam jakieś usterki techniczne? np.krzywe framugi on okien cokolwiek. każda informacja będzie cenna.
mach ma kiepskie opinie, rzeczywiście, ale samo osiedle w sumie mi się podoba... byłam ostatnio na spacerze i całkiem łanie sie prezentuje, ładnie zagospodarowane. nie znam jednak szczegółów dotyczących mieszkań, klatek, wykończenia, itp.
Pozdrawiam, Kinga
Mama Natalki (21.07.2004), Agatki (11.07.2007) i Krzysia (14.01.2010)
Mama Natalki (21.07.2004), Agatki (11.07.2007) i Krzysia (14.01.2010)
Hmmm, "czemu ludzie kupują"....a bo ludźmi kierują często bardzo różne przesłanki....i na pewne rzeczy nie zwracają uwagi...każdy chce gdzieś mieszkać i mieć jakiś swój kąt...
Ja kilka lat temu miałam już prawie kupione mieszkanie u Macha, ale zrezygnowałam ze współpracy jak wyszła na jaw ta "afera" z podwyższaniem cen...
Każdy podejmuje decyzje wg siebie...w końcu to zadłużenie na całe życie...a jeśli chodzi o Pruszcz to pozornie zbyt wielkiego wyboru nie ma, ale jednak sporo się buduje: Mach, Gedbud, Pitrex, Nord House, Poldom..i pewnie jeszcze kilku
Ja kilka lat temu miałam już prawie kupione mieszkanie u Macha, ale zrezygnowałam ze współpracy jak wyszła na jaw ta "afera" z podwyższaniem cen...
Każdy podejmuje decyzje wg siebie...w końcu to zadłużenie na całe życie...a jeśli chodzi o Pruszcz to pozornie zbyt wielkiego wyboru nie ma, ale jednak sporo się buduje: Mach, Gedbud, Pitrex, Nord House, Poldom..i pewnie jeszcze kilku
My oglądaliśmy mieszkanie 3-pokojowe jak jeszcze się budowało i szczerze to niepodobało nam się,pokoiki malutkie,takie klitki,pokój duży,długi prostokąt,wogóle nie ustawny,i co mi się jeszcze nie podobało to to,że balkon był od strony podwórka,a to była podkowa,więc bez sensu jak dla mnie,wychodzisz na balkon i wszyscy w koło gapią się,beznadziejnie,czy np.wszystko słychać z domu,bo w takiej podkowie echo idzie.
Woleliśmy kupić mieszkanie z rynku wtórnego,które jest o wiele przestronniejsze od tego co oglądaliśmy,jedyny minus wysoki czynsz,ale nie każdego stać na wykończenie gołego mieszkania od dewelopera.
Woleliśmy kupić mieszkanie z rynku wtórnego,które jest o wiele przestronniejsze od tego co oglądaliśmy,jedyny minus wysoki czynsz,ale nie każdego stać na wykończenie gołego mieszkania od dewelopera.